Britax-Römer ADVANSAFIX i-SIZE

7020.00
MDL
Scaun auto pentru copii Britax Römer ADVANSAFIX i-SIZE

PRIETEN FIDEL PENTRU SIGURANTA DE LUNGA DURATĂ

15 luni - 12 ani | 76 cm - 150 cm | 9 - 36 kg
  • Pozitionare: cu fata la sensul de mers 76 cm - 150 cm
  • Instalare: sistem ISOFIX și Top Tether
  • Certificare: i-Size (R129)
  • Pozitii reclinare spatar: da

ADVANSAFIX i-SIZE vă menține copilul în siguranță și confortabil, de la 15 luni la 12 ani. Scaunul este omologat la cel mai recent standard i-Size (R129) și vine cu un sistem de centuri în 5 puncte care oferă o utilizare extinsă de până la 21 kg. Apoi se transforma cu ușurință pentru utilizarea cu centura de siguranță în 3 puncte a vehiculului, tehnologiile dovedite XP-PAD și SecureGuard oferă protecție la impact frontal, în timp ce SICT vă protejează copilul de impacturile laterale.


Siguranță maximă – în fiecare zi

Siguranța copilului dumneavoastră este de cea mai importanta pentru noi. De aceea, noul ADVANSAFIX i-SIZE a fost dezvoltat și aprobat conform noului standard i-Size (R129) și este, de asemenea, echipat cu funcții avansate de siguranță, cum ar fi XP-PAD, SecureGuard și SICT, toate oferă cea mai bună protecție posibilă în orice tip de accident. În plus, copilul dumneavoastră poate beneficia de siguranța sistemului în 5 puncte pentru mai mult timp, deoarece scaunul a fost proiectat pentru utilizare cu centuri de până la 21 kg.


Confort suplimentar și flexibilitate – pentru fiecare familie

ADVANSAFIX i-SIZE oferă confort maxim pentru copilul dumneavoastră, împreună cu flexibilitate completă. Datorită funcției FLIP&GROW, puteți trece cu ușurință de la sistemul integrat de centuri în 5 puncte la centura de siguranță în 3 puncte a mașinii pe măsură ce copilul dumneavoastră trece la următoarea etapă. Și pentru că nicio piesă nu trebuie îndepărtată de pe scaun la schimbarea etapei, scaunul poate fi, de asemenea, convertit înapoi în orice moment.


Calitate - Fabricat in Germania

Britax Römer consideră, că drumul de la dezvoltarea produsului la producție ar trebui să fie cât mai scurte posibil. Din acest motiv, ADVANSAFIX i-SIZE a fost complet dezvoltat, proiectat și produs în Germania. Produsul a fost aprobat numai după ce a trecut o serie de teste din fabrică folosind echipamentul nostru de testare la impact de ultimă generație. Astfel putem garanta clienților noștri un nivel ridicat de calitate. Și acest lucru se aplică nu numai componentelor scaunului, ci și huselor și țesăturilor care sunt fabricate în Europa. Toate acestea sunt necesare pentru a asigura o protecție maxima a copiilor în timpul călătoriei.


Caracteristici cheie a scaunului auto ADVANSAFIX i-SIZE:

  • Sistemul Britax Römer Pivot Link ISOFIX

În cazul unui impact, sistemul nostru patentat Pivot Link ISOFIX direcționează forța mai întâi în jos (1), în scaunul vehiculului și apoi înainte (2), mai ușor – reducând foarte mult riscul de rănire a capului și gâtului pentru copilul dumneavoastră.

  • Centura de siguranta in 5 puncte

Centura de siguranta în 5 puncte este cel mai sigur mod de a vă asigura copilul într-un scaun auto, deoarece îl menține în siguranță și strâns în carcasa de protecție a scaunului. În cazul unei coliziuni, centura distribuie forțele impactului în 5 puncte: două la umeri, două la șolduri și unul în care centura se prinde între picioare. Acest lucru vă ajută să vă protejați copilul de toate direcțiile de impact.

  • Pernite toracice performante din neopren
Noile noastre pernite toracice performante din neopren se potrivesc confortabil pe pieptul copilului dumneavoastra. Acestea ajuta la reducerea miscarii copilului in caz de coliziune si la imbunatatirea confortului centurii in 5 puncte. In plus, pot fi usor indepartate pentru spalare fara a deranja centura.
  • Protecție unică pentru gât și piept XP-PAD

În ciuda planificării bune și a condusului atent, nu vă puteți pregăti niciodată pentru o coliziune. Pentru a proteja zona sensibilă a gâtului a copilului dumneavoastră în cazul unui impact frontal, Britax Römer a dezvoltat o protectie unica XP-PAD care absoarbe șocurile. Previne impactul bărbiei copilului dumneavoastră asupra pieptului, absorbind până la 30% din energie. Mișcarea a capului în față este redusă, iar gâtul este protejat. În același timp, căptușeala confortabilă protejează împotriva marginilor centurii de siguranță.

  • SecureGuard

SecureGuard ajută la protejarea zonei abdominale delicate a copilului, adăugând un al patrulea punct de contact suplimentar la centura de siguranță în 3 puncte. Prin menținerea centurii abdominale într-o poziție optimă peste oasele pelvine ale copilului dumneavoastră, SecureGuard ajută la reducerea forțelor abdominale în cazul unei coliziuni frontale cu până la 35 % și, în același timp, permite copilului dumneavoastră libertatea de mișcare în timpul călătoriei.

  • Protectie laterala superioara SICT
SICT integrat in interior ofera protectia superioara copilului dumneavoastra in caz de coliziune laterala. Protectia laterala din interior tine copilul departe de impact in timp ce absoarbe si energia. Si nu trebuie sa va adaptati sau sa ajustati nimic - SICT este intotdeauna gata atunci cand aveti nevoie de el.
  • Aripi laterale de protectie
Aripile late, moi si captusite actioneaza ca un cocon de protectie care ajuta la absorbtia fortei dintr-un impact lateral, reducand riscul ranirilor copilului dumneavoastra.
  • Tetiera reglabila in forma de V
Conceput special pentru a controla miscarea capului copilului dumnevoastra, tetiera in forma de V asigura o protectie optima in cazul unei coliziuni laterale, oferind in acelasi timp confortul maxim. In plus, tetiera si centura pot fi usor ajustate din partea din fata a scaunului pentru a se potrivi inaltimii copilului.
  • Top Tether

Top Tether minimizează rotația scaunului auto și astfel reduce posibilele răni în zona capului și gâtului în cazul unei coliziuni. Datorită două puncte de ancorare, Top Tether în formă de V oferă copilului dumneavoastră o stabilitate și o siguranță și mai mare.

  • Sistemul de înclinare EasyRecline

Este potrivit pentru toate vârstele și vă permite să reglați scaunul într-o poziție confortabilă de înclinare chiar și atunci când copilul dumneavoastră este in scaun și fără a fi nevoie să reajustați Top Tether - confort total atât pentru părinti, cât și pentru copii.

  • Optiunea FLIP&GROW

Când greutatea copilului dumneavoastră ajunge la 15 kg, dar nu mai mult de 21 kg, trebuie să treceți de la centura de siguranță încorporată în 5 puncte la centura de siguranță în 3 puncte a mașinii pentru a fixa copilul în scaun. Datorită funcției FLIP&GROW, acest lucru este posibil în câțiva pași simpli. Pur și simplu reglați tetiera și ascundeți centurile în spatele scaunului auto pentru a nu se pierde. Apoi mutați placa de reglare FLIP&GROW, astfel încât SecureGuard să fie deasupra scaunului și să fiți gata să călătoriți.

  • Indepartatrea rapida a husei

Lucrurile pot deveni destul de murdare pe drum, de aceea am conceput o husa de scaun ce se poate baga la masina de spalat si este usor de desprins fara a scoate centura.


Instrucțiuni de curățare
  • husă ușor detașabilă și lavabilă la 30 de grade in masina de spalat

Instalare scaun auto:
  • Cu ISOFIX și Top Tether (76 – 150 cm)

Acest scaun auto pentru copii trebuie atașat la punctele de ancorare ISOFIX ale vehiculului dumneavoastră. ISOFIX este un sistem standard de puncte de conectare prezent în aproape toate mașinile. Acest lucru stabilește o legătură sigură și fermă între scaunul de mașină al copilului și mașină. Cerințe specifice ADVANSAFIX i-SIZE – o instalare sigură este finalizată cu utilizarea Top Tether pentru a permite o stabilitate optimă.


Caracteristici generale:
Certificare: i-Size (R129)
Vârsta recomandată: de la 15 luni până la 12 ani
Înălțimea recomandată: 76 - 150 cm
Greutate maximă admisă: 36 kg
Ajustare centuri de siguranță: da
Ajustare tetiera: da
Pozitionare:
  • cu fata la sensul de mers: 76 - 150 cm
Instalare: sistem ISOFIX și Top Tether
Protectie laterala: da
Pozitii inclinare spatar: da
Optiuni suplimentare: XP-PAD, SecureGuard, FLIP&GROW
Dimensiunea scaunului: 60-83 x 44 x 47 cm

Greutate scaun: 11 kg

Produse înrudite: