Britax-Römer DUALFIX PRO

8180.00
MDL

Scaun auto pentru copii rotativ Britax Römer DUALFIX PRO cu baza ISOFIX

FLEXIBILITATE ȘI SIGURANȚĂ DIN ORICE DIRECȚIE

0 luni - 4 ani | 40 cm - 105 cm | până la 19 kg
  • Pozitionare:
cu spatele la sensul de mers 40 cm - 105 cm
cu fața la sensul de mers 76 cm - 105 cm
  • Instalare: baza cu sistem ISOFIX și picior de susține ajustabil
  • Construcția: nu se scoate de pe bază
  • Certificare: i-Size (R129)
  • Rotatie: la 360 grade

Ai nevoie de un scaun auto flexibil și practic? DUALFIX PRO oferă o liniște completă că copilul dumneavoastră va fi în siguranță în fiecare călătorie. Potrivit de la naștere până la 4 ani (105 cm), poate fi orientat în sensul invers de mers al mașinii/cu fața la sensul de mers . Iar atunci când ajungeți la destinație, rotația de 360° face ca micuțul să urce și să coboare din mașină să fie ușor - chiar și în cele mai înguste locuri de parcare.


4 ANI DE CONFORT SI LINISTE

Copiii cresc rapid - dar chiar și atunci când le-au devenit mici hainele, ei încă vor încăpea în scaunul auto. Când treci de la un scaun pentru bebeluși, DUALFIX PRO îți ține micuțul protejat și confortabil în mașină până la 4 ani. Scaunul are 12 poziții de reclinare și un suport în formă de V pentru cap, care oferă susținere și spațiu pe măsură ce copilul crește, astfel încât să poată dormi sau să exploreze lumea. În plus, poate fi rotit cu ușurință din orice poziție, fără a fi nevoie să deranjezi copilul.

PROTECȚIE COMPLETĂ - FĂRĂ COMPROMISURI
Fă siguranța prioritatea ta principală cu scaunul auto DUALFIX PRO. Construit conform unor specificații mai exigente decât standardul actual al industriei (UN R129), copilul tău este protejat în fiecare călătorie, chiar și în cazul unui incident neașteptat. DUALFIX PRO include un sistem optimizat de protecție împotriva impactului lateral pentru a oferi o siguranță superioară în caz de coliziune laterală. În plus, este prevăzut cu un picior de susținere inovativ și o bară anti-rebound solidă pentru a proteja copilul de orice impact. Vei avea liniște sufletească indiferent unde te poartă aventurile tale.

CALITATE ȘI INGINERIE GERMANĂ
Pune siguranța copilului tău în mâinile cele mai bune. De la ideea inițială până la produsul finit, întregul nostru proces de dezvoltare este realizat într-un singur loc, astfel încât investești în cea mai înaltă calitate și emisii reduse de transport. Cu teste de ultimă generație mai riguroase decât standardele legale, poți avea încredere în DUALFIX PRO pentru a asigura siguranța copilului tău.

Caracteristici cheie a scaunului DUALFIX PRO:
  • Materiale detașabile și lavabile
  • Rotație 360º din orice poziție, pentru o ușoară instalare / dezinstalare sau orientare în direcția de drum. Oferă-i micuțului tău cea mai bună protecție în caz de coliziune frontală: DUALFIX PRO permite ca copilul să fie orientat în sensul invers de mers al mașinii pentru o perioadă mai lungă de timp, așa cum recomandă experții. Coliziunile frontale sunt cele mai frecvente tipuri de accidente, așa că asigură-te că cel mic călătorește în cel mai sigur mod posibil. Prin plasarea scaunului auto în poziția orientată cu spatele la sensul de mers al mașinii, energia impactului este distribuită uniform în zona capului, gâtului și a corpului superior, protejând copilul de răniri.
***Important: recomandăm transportarea copiilor în sensul invers de mers al mașinii o perioadă cât mai lungă de timp, de preferat până la 4 ani!
  • Insert detașabil pentru nou născuti, din spumă care absoarbe energia impactului și oferă un confort suplimentar bebelușului.
  • Bara anti-rebound ajută la prevenirea înclinării scaunului auto într-o coliziune. Aceasta a fost optimizată astfel încât să fie mai scurtă și mai compactă, oferind mai mult spațiu pentru picioare - perfect pentru o călătorie lungă.
  • Protecție laterală superioară - sistemul integrat SICT oferă o protecție superioară copilului în cazul unui accident lateral. SICT îți menține copilul în afara pericolului, în timp ce absoarbe energiile coliziunii. Acest sistem nu necesită nici un fel de ajustare, adaptare sau activare, este mereu pregătit.
  • Conectorii ISOFIX pot fi operați independent unul față de celălalt, astfel instalarea și dezinstalarea este mult mai ușoară.
  • Diferite poziții de reclinare, 6 cu spatele și 6 cu fața la sensul de mers.
  • Aripioare laterale de protecție - care funcționează ca un cocoon, îl protejează pe cel mic în cazul unui accident.
  • Tetieră în formă V - special creată pentru a controla mișcările capului și asigură protecție optimă în cazul unui accident lateral. Tetiera și centurile se ajustează cu ușurință pentru a se adapta înălțimii copilului.
  • Protecție toracică din neopren - reduce mișcarea copilului în cazul unui accident și suplimentează confortul oferit de centurile în 5 puncte. Se poate scoate cu ușurință pentru a fi spălată.
  • Centuri în 5 puncte - o metodă sigură de a proteja copilul în mașină. În cazul unei coleziuni, centurile distribuie forțele impactului în cele 5 puncte: 2 la umeri, 2 la șolduri și între picioare, protejând astfel copilul din toate direcțiile.
  • Picior de susținere ajustabil pentru stabilitate sporită

Instrucțiuni de curățare
  • husă ușor detașabilă și lavabilă la 30 de grade in masina de spalat

Caracteristici generale:
Certificare: i-Size (R129)
Vârsta recomandată: de la nastere până la 4 ani
Înălțimea recomandată: 40 - 105 cm
Greutate maximă admisă: 19 kg
Ajustare centuri de siguranță: da
Ajustare tetiera: da
Pozitionare:
  • cu spatele la sensul de: 40 - 105 cm
  • cu fata la sensul de mers: 76 - 105 cm
Instalare: baza ISOFIX cu picior de sustinere ajustabil
Protectie laterala: da
Pozitii inclinare spatar: da
Dimensiunea scaunului: 48 x 44 x 74 cm

Produse înrudite: