Britax-Römer KIDFIX M i-SIZE

4180.00
MDL

Scaun auto pentru copii Britax Römer KIDFIX M i-SIZE

SIGURANȚĂ i-SIZE PENTRU A CREȘTE VISELE

3.5 - 12 ani | 100 cm - 150 cm | 15 - 36 kg
  • Pozitionare: cu fata la sensul de mers 100 cm - 150 cm
  • Instalare: sistem ISOFIX
  • Certificare: i-Size (R129)

Noua generație KIDFIX M i-SIZE a fost dezvoltată în parteneriat cu producători de automobile de top, pentru a proteja copiii de la 3.5 ani până la vârsta de 12 ani. Aprobat conform celor mai recente reglementări i-Size, oferă siguranță în care poți avea încredere și confort maxim. Zona de relaxare reproiectata mai compact se va potrivi cu o gamă largă de mașini, făcându-l alegerea ideală pentru nevoile familiei dvs. în creștere.


Protectie de incredere
Noul KIDFIX M i-SIZE a fost proiectat si aprobat conform noului standard i-Size, trecand criterii de testare mai stricte, pentru a oferi o protectie mai mare copilului dumneavoastra. Scaunul este dezvoltat in parteneriat cu principalii producatori auto pentru performante optime de impact. Aripile laterale si tetiera generos captusite va ajuta sa va protejati copilul in caz de accident.

Confortul si practicitatea sunt elementele esentiale
Confortul si caracterul practic sunt standard cu KIDFIX M i-SIZE. Husele din material moale captusite generos si orificiile de ventilatie a aerului asezate cu atentie pe carcasa asigura copilului dvs. calatoria confortabila pentru mai mult timp. Designul subtire al scaunului permite instalarea a trei scaune KIDFIX M i-SIZE in randul din spate al unei game largi de masini, in timp ce marcajele tetierei ii ajuta pe parinti sa gaseasca de fiecare data inaltimea corecta a tetierei.

Calitate durabila - grija de lumea in care cresc copiii nostri
KIDFIX M i-SIZE, proiectat inteligent, cantareste cu 1,3 kg mai usor decat predecesorul sau si este proiectat si fabricat in fabrica noastra din Germania - ajutand la rute de transport mai scurte si minimizand impactul asupra mediului. De asemenea, am inlocuit ambalajele noastre cu optiuni durabile: veti gasi KIDFIX M i-SIZE ambalate in pungi vegetale si cutii reciclate din surse responsabile. Chiar si etichetele rapide puternice pe care le folosim pentru a atasa informatiile despre produs sunt biodegradabile pe sol, rezultand intrarea microplasticelor in ecosistem.

Caracteristici cheie a scaunului auto KIDFIX M i-SIZE:
  • Zona de relaxare reproiectata pentru o performanta optima la impact
Lucrand in strans parteneriat cu principalii producatori auto, zona de relaxare a fost reproiectata pentru a ajuta la reducerea sarcinilor gatului cu pana la 10%*.
* Testele interne Britax Romer cu un manechin Q10, reprezentand un copil in medie de 10 ani
  • Tetiera ergonomica si usor de reglat
Tetiera noastra este conceputa special pentru confortul copiilor mai mari si poate fi ajustata cu usurinta la pozitia corecta. Marcajele utile din spatele tetierei ii ghideaza pe parinti sa gaseasca inaltimea corecta a tetierei de fiecare data cand schimba scaunul dintre masini sau transporta mai multi copii in acelasi scaun.
  • Ventilarea aerului

Găurile de aerisire plasate cu grijă permite circulația aerului pentru a menține copilul confortabil cât mai mult timp posibil.

  • 3 scaune auto in rând pe bancheta din spate

Designul compact al scaunului auto vă permite să instalați trei scaune auto simultan pe bancheta din spate.

  • Indepartatrea rapida a husei

Lucrurile pot deveni destul de murdare pe drum, de aceea am conceput o husa de scaun ce se poate baga la masina de spalat si este usor de desprins fara a scoate centura.

  • Spatar cu protectie marita
Spatarele noastre cu protectie marita va protejeaza copilul in 3 moduri: carcasa scaunului asigura protectie de la cap la sold a copilul dvs., mai ales in cazul unui impact lateral, ghidajele superioare si inferioare ale centurii asigura pozitionarea corecta a centurii de siguranta, iar tetiera capitonata ofera siguranta si confort pentru capul si gatul copilului dumneavoastra.
  • Aripi laterale de protectie
Aripile late, moi si captusite actioneaza ca un cocon de protectie care ajuta la absorbtia fortei dintr-un impact lateral, reducand riscul ranirilor copilului dumneavoastra.
  • Știința a confortului

Inginerii noștri au folosit analiza corpului uman pentru a se asigura că scaunul auto este confortabil atât pentru copiii mai mici, cât și pentru cei mai mari. Rezultatul este cea mai bună ergonomie pentru o călătorie relaxată pentru toată lumea.


Instrucțiuni de curățare
  • husă ușor detașabilă și lavabilă la 30 de grade in masina de spalat

Instalare scaun auto:
  • Cu centură și conectori ISOFIX:

KIDFIX M i-SIZE trebuie instalat folosind centura de siguranță în 3 puncte a vehiculului, precum și punctele de ancorare ISOFIX din mașina dumneavoastră. Acest lucru asigură o legătură fermă și sigură între scaunul auto pentru copii și mașină, chiar și atunci când copilul dumneavoastră nu stă în el. KIDFIX M i-SIZE are conectori ISOFIX integrati care vă permit să atașați scaunul auto la punctele de ancorare ISOFIX din mașină. Sistemul de instalare ISOFIX oferă performanțe superioare în cazul unui accident când copilul dumneavoastră este asigurat cu centura de siguranță în 3 puncte a mașinii și asigură că scaunul auto este întotdeauna ferm atașat de mașină, chiar și atunci când nu este folosit de copilul dumneavoastră.


Caracteristici generale:
Certificare: i-Size (R129)
Scor ADAC: 2.0
Vârsta recomandată: de la 3.5 ani până la 12 ani
Înălțimea recomandată: 100 - 150 cm
Greutate maximă admisă: de la 15 kg pana la 36 kg
Ajustare centuri de siguranță: da
Ajustare tetiera: da
Pozitionare:
  • cu fata la sensul de mers: 100 - 150 cm
Instalare: sistem ISOFIX
Protectie laterala: nu
Pozitii inclinare spatar: da
Dimensiunea scaunului: 63-83 x 44 x 42 cm

Greutate scaun: 6.5 kg

Produse înrudite: