Britax-Römer BABY-SAFE iSENSE

5260.00
MDL
Scaun auto pentru copii tip scoica Britax Römer BABY-SAFE iSense

Cea mai inteligentă alegere pentru schimbări frumoase

0 luni - 15 luni | 40 cm - 83 cm | până la 13 kg
  • Pozitionare: cu spatele la sensul de mers 40 cm - 83 cm
  • Instalare: sistem ISOFIX / centura de siguranță
  • Construcția: se scoate de pe bază
  • Certificare: i-Size (R129)

BABY-SAFE iSENSE combina protectia de înalta calitate cu inovatia de neegalat în confort, pentru tine si pentru micutul tau.
Este echipata cu lumini inteligente amplasate cu atentie, care se aprind si se sting automat pentru a simplifica instalarea în masina sau pe carucior. De asemenea, puteti aprinde si opri manual luminile pentru a oferi confort copilului dumneavoastra si putea a vedea chiar si când este întuneric afara.
Scoica se poate folosi de la nastere pâna la 15 luni si poate fi instalata cu usurinta pe FLEX BASE (se achizitioneaza separat) sau carucioare precum SMILE III. Pozitiile de culcare reglabile si confortabile asigura deplasari confortabile si sigure în orice moment.

iSENSE – tehnologie inteligentă de iluminare

BABY-SAFE iSENSE este echipata cu trei seturi diferite de lumini inteligente pentru a simplifica viața de zi cu zi. Luminile de instalare se aprind automat atunci când este nevoie și facilitează și mai ușor instalarea scoicii pe bază sau pe cărucior, când este întuneric. Luminile de siguranță oferă vizibilitate și vedere atunci când mergi prin zone slab iluminate. Iar luminile ambientale interioare îi permit copilului să vadă și să fie văzut.


Rotire 360°

Când utilizați FLEX BASE iSENSE, scoica pentru bebeluși poate fi rotită spre ușa mașinii, permițându-vă să plasați și să vă înhamați copilul cu ușurință.


Confort de lungă durată

BABY-SAFE iSENSE poate fi folosita de la naștere până la 15 luni și oferă un confort în orice moment. Inserția pentru nou-născuți asigură siguranța ergonomică pentru nou-născuții, în timp ce mecanismul brevetat de înclinare întinsă oferă cea mai ergonomică poziție în funcție de înălțimea bebelușului, iar tetiera poate fi ajustată pentru a oferi mai mult spațiu pe măsură ce copilul crește.


Compatibilitate și accesibilitate

BABY-SAFE iSENSE este compatibila si poate fi utilizata cu ușurință pe FLEX BASE iSENSE, precum și pe o gamă largă de cărucioare precum SMILE III*. Ridicarea și reinstalarea BABY-SAFE iSENSE este rapidă și simplă, permițându-vă să vă bucurați de libertate pe drum. Când utilizați FLEX BASE iSENSE, scoica pentru bebeluși poate fi rotită spre ușa mașinii, permițându-vă să plasați și să vă înhamați copilul cu ușurință.


Caracteristici cheie BABY-SAFE iSENSE:
  • Clic audibil pentru a indica instalarea corectă

Când instalați căsuța pentru copii pe FLEX BASE iSENSE (se achizitioneaza separat) în mașină sau pe cărucior, un clic sonor clar vă informează că scaunul este instalat în siguranță.

  • Centuri de siguranta in 5 puncte

Centurile de siguranta în 5 puncte este cel mai sigur mod de a vă asigura copilul într-un scaun auto, deoarece îl menține în siguranță și strâns în carcasa de protecție a scaunului. În cazul unei coliziuni, centura de siguranta distribuie forțele impactului în 5 puncte: două la umeri, două la șolduri și unul în unde centura se prinde între picioare. Acest lucru vă ajută să vă protejați copilul de toate direcțiile de impact.

  • Tetiera si centuri de siguranta usor reglabile

Tetiera și centurile de siguranta căptușite pot fi ușor ajustate cu o singură mână pentru a se potrivi înălțimii copilului dumneavoastră. Înainte de a vă fixa micuțul cu centuri, asigurați-vă că tetiera este în poziția corectă – chiar deasupra umerilor acestuia.

  • Acces usor

Funcția de rotatire a bazei vă permite să întoarceți scoica spre ușa deschisă a mașinii, făcându-vă ușor să scoateți copilul din scoica și să-l puneți în cărucior pentru plimbări mai lungi sau pur și simplu sa-l duceti înapoi în casă.

  • Mâner reglabil

Mânerul reglabil vă permite să îl mutați cu ușurință în spate și să vă plasați copilul în scoica. Pur și simplu apăsați butoanele de pe fiecare parte a mânerului pentru a-l debloca și a-l muta. Când scoica este așezata pe podea, vă recomandăm să pliați complet mânerul înapoi pentru a preveni balansarea.

  • Eliberare ușoară cu adaptoarele CLICK & GO

Scoica poate fi scosa cu ușurință de pe bază sau de pe cărucior, astfel încât părintele să poată rămâne într-o poziție ergonomică, verticală în timp ce ridică scoica. Pur și simplu utilizați mânerul din spatele scoicii pentru al debloca de pe bază sau cărucior și ridicați-l cu ușurință.

  • Lumini de instalare si siguranta

În mediu întunecat, luminile de instalare de pe BABY-SAFE iSENSE vă ghidează pentru o instalare sigură în mașină sau pe cărucior. Luminile de instalare se activează automat când este întuneric și scoica pentru copii este mutată. Odată instalate pe FLEX BASE iSENSE, luminile de instalare se sting automat. Când sunt instalate pe un cărucior, luminile de instalare se sting din nou automat, iar luminile de siguranță se aprind pentru o vizibilitate îmbunătățită în condiții de întuneric.

  • Lumini ambientale interioare

Luminile ambientale interioare pot fi aprinse pentru a oferi un confort suplimentar micutului tau. De asemenea, vă permit să vă vedeți copilul chiar și atunci când este întuneric, pentru a vă asigura că este bine în orice moment. De asemenea, luminile ambientale interioare vă pot ajuta atunci când fixati cu centuri de siguranta copilul în întuneric.

  • Tehnologia Lie-flat

Permite o poziție mai confortabilă și mai ergonomică pentru nou-născuți. Mecanismul nostru de înclinare integrală brevetat vă permite să reglați planeitatea poziției culcat în funcție de înălțimea copilului. Poziția se schimbă automat la reglarea tetierei, mărind spațiul pentru a se potrivi dezvoltării copilului dumneavoastră. De asemenea, centurile de siguranta se ajustează automat la reglarea tetierei.

  • Insert detasabil pentru nou-născut

Special conceput pentru a oferi un sprijin suplimentar bebelușilor mici. Inserția inclusă pentru nou-născuti cu perne de protectie speciale, care absorb energia, vor oferi un sprijin adecvat pentru bebelus.

  • Protectie solara

Capota oferă protecție copilului dumneavoastră de soare (UPF 50+) și vânt atât în ​​mașină, cât și pe cărucior. Punctele de atașare sunt amplasate convenabil pe părțile laterale ale mânerului, astfel încât să puteți transporta; bebelusul scoica pentru copii cit mai confortabil.

  • Husa premium confortabila și eleganta

Husele nou proiectate sunt la fel de elegante și confortabile. Fabricate dintr-o țesătură și mai moale, aceste huse premium au ca rezultat un confort suplimentar pentru copilul dumneavoastră.


Instrucțiuni de curățare
  • husă ușor detașabilă și lavabilă la 30 de grade in masina de spalat

Instalare scoica BABY-SAFE iSENSE:

  • Pe bază

Pentru acele momente în care bebelușul dvs. doarme adânc și trebuie fie să-l scoateți, fie să îl puneți în mașină fără a-l deranja, veți aprecia cu adevărat baza isofix pentru scoica Britax Römer. În timp ce baza este montată în mașină, puteți pune sau sa scoateti cu ușurință scoica cu un simplu clic, fără bătăi de cap și fără a deranja copilul.

  • Cu centură

Acest scaun auto pentru copii poate fi instalat cu centura de siguranță în 3 puncte a mașinii. Această opțiune este la îndemână dacă veți transfera scaunul auto în mașini diferite, care este posibil să nu aibă toate puncte de ancorare ISOFIX. Ghidajele centurilor de siguranță de pe scaunul auto vă vor ajuta să instalați corect scaunul.

  • Sistem de călătorie

Pe cărucior: Pur și simplu scoateți scoica cu bebeluș din mașină și faceți clic în siguranță pe cărucior – și sunteți gata de plecare.


Caracteristici generale:
Certificare: i-Size (R129)
Scor ADAC: 2.1
Vârstă recomandată: 0 - 15 luni
Înălțime copil: 40 - 83 cm
Greutate maximă admisă: 13 kg
Ajustare centuri de siguranță: da
Ajustare tetiera: da
Pozitionare: cu spatele la sensul de mers 40 - 83 cm
Instalare: bază ISOFIX / centuri de siguranta
Protectie laterala: da
Pozitii inclinare spatar: da
Optiuni: insert detasabil pentru nou-nascut
Dimensiuni scaun: 67 x 44 x 58 cm
Greutate totală scaun: 4.8 kg
Produse înrudite: