Britax-Römer DUALFIX 3 i-SIZE with FLEX BASE iSENSE

8420.00
MDL

Scaun auto pentru copii rotativ Britax Römer DUALFIX 3 i-SIZE cu baza FLEX BASE iSENSE

FLEXIBILITATE ȘI SIGURANȚĂ DIN ORICE DIRECȚIE

3 luni - 4 ani | 61 cm - 105 cm | până la 18 kg
  • Pozitionare:
cu spatele la sensul de mers 61 cm - 105 cm
cu fața la sensul de mers 76 cm - 105 cm
  • Instalare: baza cu sistem ISOFIX și picior de susține ajustabil
  • Construcția: se scoate de pe bază
  • Certificare: i-Size (R129)
  • Rotatie: la 360 grade

Scaunul auto rotativ DUALFIX 3 i-SIZE cu baza isofix FLEX BASE iSENSE este setul perfect care urmează folosit după scoica BABY-SAFE iSENSE sau oricare alt model de scaun auto tip scoică. DUALFIX 3 i-SIZE se instalează cu ușurință pe baza isofix FLEX BASE iSENSE. Acest produs conferă o protecție superioară și confort copilului tău, până la 4 ani. DUALFIX 3 i-SIZE este realizat conform cu standardului i-SIZE (R129) și este prevăzut cu funcționalități inteligente de înaltă calitate pentru siguranță și confort la maxim.


Protecție și confort pentru multi ani

Potrivit pentru copii de la 3 luni la 4 ani, DUALFIX 3 i-SIZE se adaptează la creșterea copilului dumneavoastră pentru a oferi cel mai bun confort și protecție în orice moment. Se poate poziționa pe bază cu spatele dar și cu fața la sensul de mers al mașinii. Pentru un confort maxim, poți ajusta scaunul în 6 poziții diferite.

Cea mai bună protecție - în fiecare zi

Siguranța copilului dumneavoastră este prioritatea noastră principală. De aceea, ne menținem standardele interne mai ridicate decât standardul actual i-SIZE (R129). DUALFIX 3 i-SIZE este echipat cu o varietate de caracteristici inovatoare de siguranță: Sistemul optimizat de protecție la impact lateral SICT oferă o siguranță excelentă în coliziunile laterale. În combinație cu FLEX BASE iSENSE, sistemul nostru patentat Pivot Link ISOFIX vă protejează suplimentar copilul în orice tip de accident, fie frontal, lateral sau din spate.

Calitate - Fabricat in Germania

Siguranța tuturor copiilor este ceea ce ne motivează în fiecare zi. Pentru a garanta cea mai înaltă calitate posibilă, întregul proces de dezvoltare a produsului se află sub un singur acoperiș - de la ideea inițială până la scaunul pentru copii terminat. Britax Römer stabileste standardele mai ridicate decât cele impuse de lege și testeaza în mod regulat scaunele pentru copii în instalația de ultimă generație de testare a impactului. Astfel, puteți fi siguri că siguranța copilului dvs. este întotdeauna în cele mai bune mâini cu Britax Römer.


Caracteristici cheie a scaunului auto DUALFIX 3 i-SIZE with FLEX BASE iSENSE:
  • Rotație la 360 de grade

Funcția de pivotare a Flex Base iSENSE vă permite să rotiți cu ușurință scaunul spre ușa mașinii, astfel încât să vă puteți așeza fără efort copilul în scaun. Vă recomandăm să țineți copilul cu spatele la sensul de mers cât mai mult timp posibil. Trecerea la poziția orientată la sensul de mers este rapidă și ușoară prin rotirea unui buton aflat sub baza scaunului.

  • Orientare cu spatele la sensul de mers extinsă
Scaunul auto poziționat cu spatele la sensul de mers oferă cea mai bună protecție în cazul accidentelor frontale, care reprezintă cel mai frecvent tip de accident. În cazul unei astfel de coliziuni, forțele generate sunt direcționate către spatele scaunului, în timp ce energia ramasă este răspândită uniform asupra capului, gâtului și părții superioare a corpului. Cu un scaun orientat cu fața la sensul de mers, forța impactului este distribuită diferit pe structura scaunului și pe sistemul de centuri - având ca rezultat un impact mai mare al energiei asupra corpului copilului.
  • Diferite poziții de reclinare a scaunului

Atât cu spatele cât și cu fața la sensul de mers, acest scaun auto oferă cea mai bună combinație de siguranță și confort pentru micuțul tău. În scoica, cel mai bine este să reglați unghiul corect înainte de instalare, iar cu DUALFIX iSENSE, puteți regla unghiul în timpul calatoriei, astfel încât bebelușul să aibă o poziție de dormit mai confortabilă.

  • Sistem isofix PIVOT LINK
O funcționalitate brevetată de Britax Römer, care în cazul unui impact, direcționează forțele coliziunii în jos, în scaunul mașinii și apoi în față, mai ușor, reducând astfel semnificativ riscurile rănirii capului și gâtului.
  • Protecție laterală superioară SICT

Sistemul integrat SICT oferă o protecție superioară copilului în cazul unui accident lateral. În cazul unui impact lateral, copilul dumneavoastră este protejat optim datorită tehnologiei noastre de protecție împotriva impactului lateral (SICT inside) – chiar și de două ori. Pe de o parte, SICT direcționează forțele la care este expus copilul dumneavoastră în cazul unui impact lateral departe de el și, pe de altă parte, le amortizează. Nu trebuie să ajustați sau să adaptați nimic - astfel încât SICT interior este întotdeauna gata atunci când aveți nevoie.

  • Aripioare laterale de protecție

Care funcționează ca un cocoon, îl protejează pe cel mic în cazul unui accident. Astfel, riscul de traumatizare a copilului dumneavoastră este minimizat.

  • Tetieră în formă V
Special creată pentru a controla mișcările capului și asigură protecție optimă în cazul unui accident lateral. Tetiera și centurile se ajustează cu ușurință pentru a se adapta înălțimii copilului.
  • Centuri în 5 puncte
O metodă sigură de a proteja copilul în mașină. În cazul unei coleziuni, centurile de siguranta distribuie forțele impactului în cele 5 puncte: 2 la umeri, 2 la șolduri și între picioare, protejând astfel copilul din toate direcțiile.
  • Protecție toracică din neopren
Reduce mișcarea copilului în cazul unui accident și suplimentează confortul oferit de centurile în 5 puncte. Se poate scoate cu ușurință pentru a fi spălată
  • Conectori isofix ajustabili pentru o instalare ușoară
  • Bara anti-rebound ajustabilă
  • Indicatori auditivi și vizuali
  • Picior de susținere ajustabil pentru stabilitate sporită
  • Indepartatrea rapida a husei

Lucrurile pot deveni destul de murdare pe drum, de aceea am conceput o husa de scaun ce se poate baga la masina de spalat si este usor de desprins fara a scoate centura.

  • Depozitare ușoară
  • Sistem modular, confortabil și convenient

Instrucțiuni de curățare
  • husă ușor detașabilă și lavabilă la 30 de grade in masina de spalat

Caracteristici generale:
Certificare: i-Size (R129)
Scor ADAC: 2.4
Vârsta recomandată: de la 3 luni până la 4 ani
Înălțimea recomandată: 61 - 105 cm
Greutate maximă admisă: 18 kg
Ajustare centuri de siguranță: da
Ajustare tetiera: da
Pozitionare:
  • cu spatele la sensul de mers: 61 - 105 cm
  • cu fata la sensul de mers: 76 - 105 cm
Instalare: baza ISOFIX cu picior de sustinere ajustabil
Protectie laterala: da
Pozitii inclinare spatar: da
Dimensiunea scaunului: 59.4 x 44 x 46.5 cm
Greutatea scaunului: 5.2 kg
Dimensiunea scaunului: 43.5 x 44 x 66 cm
Greutatea scaunului: 9.5 kg
Produse înrudite: