Britax-Römer KIDFIX i-SIZE

5450.00
MDL

Scaun auto pentru copii Britax Römer KIDFIX i-SIZE

CEL MAI SIGUR LOC PENTRU A CREȘTE VISELE

3.5 - 12 ani | 100 cm - 150 cm | 15 - 36 kg
 • Pozitionare: cu fata la sensul de mers 100 cm - 150 cm
 • Instalare: sistem ISOFIX
 • Certificare: i-Size (R129)

Noua generație KIDFIX i-SIZE a fost dezvoltată în parteneriat cu producători de automobile de top, pentru a oferi copilului dumneavoastră siguranța maximă în călătoriile cu mașina. Este echipat cu tehnologiile dovedite XP-PAD și SecureGuard pentru protecție la impact frontal, în timp ce noul design SICT vă protejează copilul de coliziunile laterale. Găurile de aerisire plasate cu grijă ajută la circulația aerului pentru a menține copilul confortabil pentru mai mult timp.

* Cel mai sigur KIDFIX până în prezent în timpul testelor interne, Britax Römer 2021


Protectia experta
Noul KIDFIX i-SIZE a fost proiectat si aprobat conform noului standard i-Size, facandu-l cel mai sigur KIDFIX * de pana acum. Fiecare caracteristica a scaunului a fost dezvoltata avand in vedere un singur lucru - protectie maxima. Tehnologiile dovedite ale XP-PAD, SICT si SecureGuard, combinate acum cu zona de relaxare reproiectata pentru o performanta optima la impact, ofera o protectie completa.
* Cel mai sigur KIDFIX pana in prezent in timpul testelor interne, Britax Römer 2021

Confortul si practicitatea sunt esentiale
Confortul si caracterul practic sunt standard cu KIDFIX i-SIZE. Capacele din material moale captusite generos si orificiile de ventilatie a aerului amplasate cu atentie pe carcasa asigura copilului dumneavoastra calatoria confortabila mai mult timp. Designul subtire al scaunului permite instalarea a trei scaune KIDFIX i-SIZE in randul din spate al unei game largi de masini, in timp ce marcajele tetierei ii ajuta pe parinti sa gaseasca de fiecare data inaltimea potrivita a tetierei.

Calitate durabila - grija de lumea in care cresc copiii nostri
KIDFIX i-SIZE, proiectat inteligent, cantareste cu 1,3 kg mai usor decat predecesorul sau si este proiectat si fabricat in Germania - ajutand la rute de transport mai scurte si minimizand impactul asupra mediului. De asemenea, ne-am inlocuit ambalajele cu optiuni durabile: veti gasi KIDFIX i-SIZE ambalate in pungi vegetale si cutii reciclate din surse responsabile. Chiar si etichetele rapide puternice pe care le folosim pentru a atasa informatii despre produs sunt biodegradabile pe sol, rezultand intrarea microplasticelor in ecosistem.

Caracteristici cheie a scaunului auto KIDFIX i-SIZE:
 • Zona de sezut reproiectata pentru o performanta optima la impact
Lucrand in strans parteneriat cu principalii producatori auto, zona de sezut a fost reproiectata pentru a ajuta la reducerea sarcinilor gatului cu pana la 10%*.
* Testele interne Britax Romer cu un manechin Q10, reprezentand un copil in medie de 10 ani
 • Protectie unica pentru gat si piept XP-PAD
In ciuda unei planificari bune si a condusului atent, nu va puteti pregati niciodata pentru o coliziune. Pentru a proteja zona sensibila a gatului copilului dumneavoastra in caz de impact frontal, Britax Romer a dezvoltat o protectie din spuma XP-PAD care amortizeaza socurile. Previne impactul barbiei copilului dumneavoastra pe piept, absorbind pana la 30% din energie. Miscarea sacadata a capului inainte este redusa si gatul este protejat. In acelasi timp, asigura o captusire suplimentara in jurul marginilor centurii de siguranta.
 • Protectie avansata impotriva impactului lateral - SICT
SICT-ul nostru ofera protectie superioara copilului dumneavoastra in cazul unei coliziuni laterale. Reduce fortele de impact minimizand distanta dintre masina si scaunul masinii deformandu-se pentru a absorbi energia inainte ca aceasta sa ajunga la cel mic. Pentru a beneficia de protectie, pur si simplu adaptati SICT pe partea laterala a scaunului auto cel mai apropiat de usa. SICT-ul reduce fortele de impact lateral cu pana la 40% .
 • SecureGuard
SecureGuard va ajuta sa protejati zona abdominala delicata a copilului dvs. adaugand un punct de contact suplimentar - un al 4-lea - la centura de siguranta cu 3 puncte. Prin mentinerea centurii abdominale intr-o pozitie optima peste oasele pelviene ale copilului dumneavoastra, SecureGuard ajuta la reducerea fortelor abdominale in cazul unei coliziuni frontale cu pana la 35%* si in acelasi timp, permite copilului libertatea de miscare in timpul calatoriei.
* Testele interne Britax Romer cu un manechin Q6, reprezentand un copil in medie de 6 ani
 • Tetiera ergonomica si usor de reglat
Tetiera noastra este conceputa special pentru confortul copiilor mai mari si poate fi ajustata cu usurinta la pozitia corecta. Marcajele utile din spatele tetierei ii ghideaza pe parinti sa gaseasca inaltimea corecta a tetierei de fiecare data cand schimba scaunul dintre masini sau transporta mai multi copii in acelasi scaun.
 • Spatar cu protectie marita
Spatarele noastre cu protectie marita va protejeaza copilul in 3 moduri: carcasa scaunului asigura protectie de la cap la sold a copilul dvs., mai ales in cazul unui impact lateral, ghidajele superioare si inferioare ale centurii asigura pozitionarea corecta a centurii de siguranta, iar tetiera capitonata ofera siguranta si confort pentru capul si gatul copilului dumneavoastra.
 • Ventilarea aerului

Găurile de aerisire plasate cu grijă permite circulația aerului pentru a menține copilul confortabil cât mai mult timp posibil.

 • 3 scaune auto in rând pe bancheta din spate

Designul compact al scaunului auto vă permite să instalați trei scaune auto simultan pe bancheta din spate.

 • Indepartatrea rapida a husei

Lucrurile pot deveni destul de murdare pe drum, de aceea am conceput o husa de scaun ce se poate baga la masina de spalat si este usor de desprins fara a scoate centura.

 • Aripi laterale de protectie
Aripile late, moi si captusite actioneaza ca un cocon de protectie care ajuta la absorbtia fortei dintr-un impact lateral, reducand riscul ranirilor copilului dumneavoastra.
 • Știința a confortului

Inginerii noștri au folosit analiza corpului uman pentru a se asigura că scaunul auto este confortabil atât pentru copiii mai mici, cât și pentru cei mai mari. Rezultatul este cea mai bună ergonomie pentru o călătorie relaxată pentru toată lumea.


Instrucțiuni de curățare
 • husă ușor detașabilă și lavabilă la 30 de grade in masina de spalat

Instalare scaun auto:
 • Cu centură și conectori ISOFIX:

KIDFIX i-SIZE trebuie instalat folosind centura de siguranță în 3 puncte a vehiculului, precum și punctele de ancorare ISOFIX din mașina dumneavoastră. Acest lucru asigură o legătură fermă și sigură între scaunul auto pentru copii și mașină, chiar și atunci când copilul dumneavoastră nu stă în el. KIDFIX i-SIZE are conectori ISOFIX integrati care vă permit să atașați scaunul auto la punctele de ancorare ISOFIX din mașină. Sistemul de instalare ISOFIX oferă performanțe superioare în cazul unui accident când copilul dumneavoastră este asigurat cu centura de siguranță în 3 puncte a mașinii și asigură că scaunul auto este întotdeauna ferm atașat de mașină, chiar și atunci când nu este folosit de copilul dumneavoastră.


Caracteristici generale:
Certificare: i-Size (R129)
Scor ADAC: 1.8
Vârsta recomandată: de la 3.5 ani până la 12 ani
Înălțimea recomandată: 100 - 150 cm
Greutate maximă admisă: de la 15 kg pana la 36 kg
Ajustare centuri de siguranță: da
Ajustare tetiera: da
Pozitionare:
 • cu fata la sensul de mers: 100 - 150 cm
Instalare: sistem ISOFIX
Protectie laterala: da
Pozitii inclinare spatar: da
Optiuni suplimentare: XP-PAD, SecureGuard
Dimensiunea scaunului: 63-83 x 48 x 42 cm

Greutate scaun: 6.7 kg

Produse înrudite: