Britax-Römer DUALFIX 5Z with VARIO Base 5Z

10290.00
MDL
Ești pregătit pentru următoarea etapă a micuțului tău? Scaunul auto rotativ DUALFIX 5Z este succesorul perfect al scoicii BABY-SAFE 5Z sau oricărui alt model de scaun auto tip scoică.
DUALFIX 5Z se instalează cu ușurință pe baza isofix Vario BASE 5Z. Acest produs conferă o protecție superioară și confort copilului tău, până la 4 ani.
DUALFIX 5Z i-SIZE este conform cu normativa i-SIZE și este prevăzut cu funcționalități inteligente de înaltă calitate.
CONFORT PENTRU TINE ȘI COPILUL TĂU
Copiii cresc rapid - dar chiar și atunci când le-au devenit mici hainele, ei încă vor încăpea în scaunul auto. Când treci de la un scaun pentru bebeluși, DUALFIX 5Z îți ține micuțul protejat și confortabil în mașină de la 3 luni la 4 ani. Scaunul are 12 poziții de reclinare și un suport în formă de V pentru cap, care oferă susținere și spațiu pe măsură ce copilul crește, astfel încât să poată dormi sau să exploreze lumea. În plus, poate fi rotit cu ușurință din orice poziție, fără a fi nevoie să deranjezi copilul.
PROTECȚIE COMPLETĂ - FĂRĂ COMPROMISURI
Fă siguranța prioritatea ta principală cu scaunul auto DUALFIX 5Z. Construit conform unor specificații mai exigente decât standardul actual al industriei (UN R129), copilul tău este protejat în fiecare călătorie, chiar și în cazul unui incident neașteptat. DUALFIX 5Z include un sistem optimizat de protecție împotriva impactului lateral pentru a oferi o siguranță superioară în caz de coliziune laterală. În plus, este prevăzut cu un picior de susținere inovativ și o bară anti-rebound solidă pentru a proteja copilul de orice impact. Vei avea liniște sufletească indiferent unde te poartă aventurile tale.
CALITATE ȘI INGINERIE GERMANĂ
Pune siguranța copilului tău în mâinile cele mai bune. De la ideea inițială până la produsul finit, întregul nostru proces de dezvoltare este realizat într-un singur loc, astfel încât investești în cea mai înaltă calitate și emisii reduse de transport. Cu teste de ultimă generație mai riguroase decât standardele legale, poți avea încredere în DUALFIX 5Z pentru a asigura siguranța copilului tău.

Caracteristici scaunului DUALFIX 5Z with VARIO Base 5Z:
 • Rotație 360º din orice poziție, pentru o ușoară instalare / dezinstalare sau orientare în direcția de drum dorită
 • ATENȚIE: recomandăm transportarea copiilor în sensul invers de mers al mașinii o perioadă cât mai lungă de timp, de preferat până la 4 ani!
 • Materiale detașabile și lavabile
 • Protecție laterală superioară - sistemul integrat SICT oferă o protecție superioară copilului în cazul unui accident lateral. SICT îți menține copilul în afara pericolului, în timp ce absoarbe energiile coliziunii. Acest sistem nu necesită nici un fel de ajustare, adaptare sau activare, este mereu pregătit.
 • Bara anti-rebound ajută la prevenirea înclinării scaunului auto într-o coliziune.
 • Conectorii ISOFIX pot fi operați independent unul față de celălalt, astfel instalarea și dezinstalarea este mult mai ușoară.
 • Diferite poziții de reclinare, 6 cu spatele și 6 cu fața la sensul de mers.
 • Aripioare laterale de protecție - care funcționează ca un cocoon, îl protejează pe cel mic în cazul unui accident.
 • Tetieră în formă V - special creată pentru a controla mișcările capului și asigură protecție optimă în cazul unui accident lateral. Tetiera și centurile se ajustează cu ușurință pentru a se adapta înălțimii copilului.
 • Protecție toracică din neopren - reduce mișcarea copilului în cazul unui accident și suplimentează confortul oferit de centurile în 5 puncte. Se poate scoate cu ușurință pentru a fi spălată.
 • Centuri în 5 puncte - o metodă sigură de a proteja copilul în mașină. În cazul unei coleziuni, centurile distribuie forțele impactului în cele 5 puncte: 2 la umeri, 2 la șolduri și între picioare, protejând astfel copilul din toate direcțiile.
 • Picior de susținere ajustabil pentru stabilitate sporită

Instrucțiuni de curățare
 • husa se spală în mașină la 30 de grade

Caracteristici generale:
Certificare: i-Size (R129)
Vârsta recomandată: 3 luni - 4 ani
Înălțimea recomandată: 61 - 105 cm
Greutate admisă: 18 kg
Ajustare centuri de siguranță: da
Ajustare tetiera: da
Pozitionare:
 • cu spatele la sensul de: 61 - 105 cm
 • cu fata la sensul de mers: 76 - 105 cm
Instalare: baza ISOFIX /centuri de siguranta
Protectie laterala: da
Pozitii inclinare spatar: da
Dimensiunea scaunului: 48 x 44 x 74 cm

Produse înrudite:
Click to order