Britax-Römer ADVANSAFIX PRO

7800.00
MDL
Scaun auto pentru copii Britax Römer ADVANSAFIX PRO
PRIETEN FIDEL PENTRU SIGURANTA DE LUNGA DURATA
15 luni - 12 ani | 76 cm - 150 cm | 9 - 36 kg
  • Pozitionare: cu fata la sensul de mers 76 cm - 150 cm
  • Instalare: sistem ISOFIX și Top Tether
  • Certificare: i-Size (R129)
  • Pozitii de reclinare spatar: da

Îți amintești că ai luat o jucărie preferată în toate aventurile tale? ADVANSAFIX PRO va fi și prietenul fidel al micuțului tău - întotdeauna alaturi când are nevoie. Oferându-vă liniște sufletească ani de zile, ADVANSAFIX PRO este conceput pentru a crește împreună cu micuțul dvs. Aprobat conform celor mai recente standarde de siguranță i-Size (UN R129), oferă copilului protecție maximă în fiecare călătorie.


Siguranță maximă – în fiecare zi

Scaunul auto ADVANSAFIX PRO îi menține pe cei mici în siguranță de la 15 luni la 12 ani în fiecare călătorie. Este prevăzut cu centuri în 5 puncte care se pot folosi până la 22 kg ale copilului, astfel micuțul tău beneficiază de protecția centurii în 5 puncte o perioadă mai lungă de timp. După acest moment, cu ușurință se poate transforma într-un scaun pentru etapa următoare, folosind centura mașinii, în 3 puncte.

Pentru că siguranța copilului reprezintă o absolută prioritate, scaunul auto ADVANSAFIX PRO a fost creat și aprobat după standardul i-Size, R 129 și este echipat cu technologii avansate de siguranță precum XP-PAD, SecureGuard și SICT - toate acestea oferind cea mai bună protecție în cazul unui impact (cât frontal, atât și lateral), din orice direcție, copilul tău este în totalitate protejat.


Confort suplimentar și flexibilitate

Oferă micuțului tău o călătorie confortabilă - chiar și atunci când nu mai este atât de mic! ADVANSAFIX PRO oferă confort maxim împreună cu multă flexibilitate pentru fiecare etapă de creștere. Trecerea de la centurile în 5 puncte la centura de siguranță a mașinii înseamnă că nu mai este nevoie să cumpărați un alt scaun auto. Datorită funcționalității FLIP & GROW, cu ușurință poți schimba de la centura în 5 puncte la centura mașinii în 3 puncte, atunci când cel mic se află în această etapă. Și pentru că nu este nevoie să îndepărtezi piese din scaun pentru această transformare, poți aduce scaunul la etapa anterioră oricând, cu ușurință.


Liniște sufletească pentru părinți

Nu este nevoie să cumpărați un nou scaun auto pe măsură ce copilul dvs. crește. ADVANSAFIX PRO crește împreună cu copilul și îl protejează pe micuțul tău pe tot parcursul copilăriei, făcându-l un partener fidel în fiecare călătorie. Reglați fără efort tetiera și centurile simultan, astfel încât să fiți întotdeauna gata să porniți într-o călătorie - chiar dacă copilul a avut un impuls de creștere. Reclinați scaunul la orice vârstă, astfel încât chiar și copilul dvs. mai mare să poată dormi cu ușurință într-o poziție extrem de confortabilă.


Caracteristici cheie a scaunului auto ADVANSAFIX PRO:
  • Protecție unică pentru zona gâtului și a capului XP-PAD
Britax Römer a creat o perniță specială și unică din spumă care absoarbe impactul XP-PAD. Mai exact, acest sistem previne impactul bărbiei asupra pieptului, absorbind astfel până la 30% din energie. Astfel, o mișcare extrem de puternică a capului este redusă, ceea ce conduce la un efect redus al accidentului asupra gâtului. În plus, acest accesoriu este moale și mult mai confortabil, îmbrăcând colțurile centurii de siguranță în zona gâtului, evitând astfel zgârieturi, răni și iritații.
  • Technologia SecureGuard
SecureGuard ajută și protejează zona delicată a abdomenului copilului prin adăugarea unui punct de contact suplimentar - al 4-lea punct de contact la centura de siguranță cu 3 puncte. Prin menținerea centurii de siguranță în poziție optimă peste oasele pelvine ale copilului, SecureGuard ajută la reducerea forțelor abdominale în cazul accidentelor frontale, cu până la 35%* și, în același timp, permite copilului libertatea de mișcare pe parcursul călătoriei.
  • Conectori ISOFIX independenți

Instalați ADVANSAFIX PRO fără efort datorită conectorilor ISOFIX, care pot fi operați independent. Dețineți controlul complet, astfel încât să se conecteze rapid și sigur fără a deteriora scaunele mașinii. Și sunteți gata să porniți la drum.

  • Top Tether

Această funcționalitate reduce mișcarea și rotirea scaunului, reducând astfel posibilele afecțiuni în zona capului și a gâtului, cauzate de forțele impactului. Oferă copilului tău o mai mare stabilitate și securitate dacă are loc o coliziune.

  • Centuri în 5 puncte extra sigure
O metodă sigură de a proteja copilul în mașină, deoarece îl menține în siguranță și strâns în carcasa de protecție a scaunului. În cazul unei coleziuni, centurile distribuie forțele impactului în cele 5 puncte: 2 la umeri, 2 la șolduri și între picioare, protejând astfel copilul din toate direcțiile.
  • Pernițe toracice performante din neopren

Noile noastre pernițe toracice performante din neopren se potrivesc perfect pentru un confort sporit pe pieptul copilului. Acestea ajută la reducerea mișcării copilului în caz de coliziune și la îmbunătatirea confortului centurii în 5 puncte. Se pot scoate cu ușurință pentru a fi spălate fără a fi nevoie să detașezi centurile.

  • Protecție laterală superioară - SICT
Sistemul integrat SICT oferă o protecție superioară copilului în cazul unui accident lateral.

Tehnologia SICT îți menține copilul în afara pericolului și minimizează distanța dintre ușa mașinii și scaunul auto, reducând forța unui impact cu până la 40%* și direcționând forțele departe de copilul tău. Pur și simplu, adaptează SICT pe partea laterală a scaunului auto cea mai apropiată de ușă și știi că îi va oferi copilului tău cea mai sigură călătorie.

  • Tetieră reglabilă în formă V

Tetiera în formă de V a fost special creată pentru a controla mișcările capului copilului și asigură protecție optimă a gâtului în cazul unui accident lateral, oferindu-i în același timp spațiu pe măsură ce crește. Tetiera și centurile se ajustează cu ușurință pentru a se adapta înălțimii copilului.

  • Sistemul de reclinare EasyRecline

Faceți fiecare călătorie relaxantă pentru întreaga familie cu funcționalitatea EasyRecline a ADVANSAFIX PRO. Este potrivit pentru toate vârstele și vă permite să reglați scaunul într-o poziție confortabilă de reclinare chiar și atunci când copilul dumneavoastră este fixat în scaun și fără a fi nevoie să reinstalați scaunul auto. Confort garantat atât pentru părinti, cât și pentru copii.

  • Opțiunea FLIP&GROW
Între 15 - 22 kg ale copilul este nevoie să schimbi instalarea în scaun, de la centura în 5 puncte integrată în scaun la centura mașinii în 3 puncte. Datorită funcționalității FLIP & GROW, această schimbare este una foarte simplă. Ajustează tetiera și depozitează centura în spătar, ca aceasta să nu se desprindă. Apoi deschide capacul FLIP & GROW, poziționează SecureGuard și pornește călătoria.
  • Spătarul înalt

Carcasa scaunului cu spate înalt oferă copilului tău cea mai bună protecție pe măsură ce crește de la cap la șolduri, mai ales în cazul unui impact lateral. Ghidajele centurii ajută la o instalare,poziționare și asigurare corectă a centurilor. Iar tetiera moale și confortabilă oferă siguranță și confort în zona capului și a gâtului.

  • Sistem isofix PIVOT LINK
Este o funcționalitate brevetată Britax Römer, care în cazul unui impact, direcționează forțele coliziunii în jos, în scaunul mașinii și apoi în față, mai ușor, reducând astfel semnificativ riscurile rănirii capului și gâtului
  • Materiale ușor detașabile și lavabile

Lucrurile pot deveni destul de dezordonate cu copiii în mașină. Fie că este vorba de o vărsare de suc sau de o criză de rău de călătorie. ADVANSAFIX PRO are o husă de scaun lavabilă la mașină, care poate fi îndepărtată cu ușurință fără a detașa centurile. Așa că puteți curăța rapid husa și să continuați călatoria.


Instrucțiuni de curățare
  • husă ușor detașabilă și lavabilă la 30 de grade in masina de spalat

Instalare scaun auto:
  • Cu conectori ISOFIX, centurile în 5 puncte și Top Tether (76 – 105 cm)

Pentru copiii cu înălțimea 76 - 105 cm ADVANSAFIX PRO se instalează cu ajutorul conectorilor ISOFIX la punctele de ancorare ISOFIX ale vehiculului dumneavoastră și centurile în 5 puncte ale scaunului auto, finalizat cu utilizarea Top Tether pentru a permite o stabilitate optimă. Acest lucru stabilește o legătură sigură și fermă între scaunul auto și mașină, oferind siguranță și protecție copilului la maxim.

  • Cu conectori ISOFIX și centura de siguranță a mașinii (100 – 150 cm)
Pentru copiii cu înălțimea 100 - 150 cm ADVANSAFIX PRO se instalează cu ajutorul conectorilor ISOFIX la punctele de ancorare ISOFIX ale vehiculului dumneavoastră și centura de siguranță în 3 puncte ale scaunului auto, și poate fi finalizat cu utilizarea Top Tether pentru a permite o stabilitate optimă. Acest lucru stabilește o legătură sigură și fermă între scaunul auto și mașină, oferind siguranță și protecție copilului la maxim.

Caracteristici generale:
Certificare: i-Size (R129)
Vârsta recomandată: de la 15 luni până la 12 ani
Înălțimea recomandată: 76 - 150 cm
Greutate maximă admisă: 36 kg
Ajustare centuri de siguranță: da
Ajustare tetiera: da
Pozitionare:
  • cu fata la sensul de mers: 76 - 150 cm
Instalare: sistem ISOFIX și Top Tether
Protectie laterala: da
Pozitii inclinare spatar: da
Optiuni suplimentare: XP-PAD, SecureGuard, FLIP&GROW
Dimensiunea scaunului: 60 - 83 x 44 x 48 cm

Greutate scaun: 10 kg

Produse înrudite: