Britax-Römer HI-LINER

4600.00
MDL
Scaun auto pentru copii Britax Römer HI-LINER

SIGURANȚĂ i-SIZE MADE IN GERMANY PENTRU FIECARE

3.5 -12 ani | 100 cm - 150 cm | 15 - 36 kg
  • Pozitionare: cu fata la sensul de mers 100 cm - 150 cm
  • Instalare: sistem ISOFIX
  • Certificare: i-Size (R129)

Noul HI-LINER este scaunul auto cu spătar înalt fiabil și ușor de utilizat. Proiectat și fabricat în Germania, HI-LINER îndeplinește cele mai înalte standarde de confort și siguranță pe drum.


Siguranța conform standardului i-Size
HI-LINER a fost dezvoltat conform standardului i-Size și este aprobat conform celor mai recente reguli R129, care devin obligatorii începând cu septembrie 2023. Astfel, scaunul oferă siguranță i-Size necesară pentru copilul tău.

Confortul și funcționalitatea
Zona optimizată a scaunului și husele moi, generos căptușite, oferă un confort suplimentar, în special în călătoriile lungi. Datorită designului, se pot instala până la trei scaune HI-LINER pe bancheta din spate a unei game largi de mașini. La schimbarea scaunului între vehicule, marcajele utile de pe tetiere fac ușoară obținerea reglajului corect de fiecare dată. Sistemul ISOFIX face instalarea scaunului simplă și sigură.

Sustenabilitate realizată în Germania
Spre deosebire de concurență, BRITAX RÖMER produce majoritatea scaunelor auto în Germania. Aceasta nu doar că asigură cea mai înaltă calitate de producție, ci și reduce distanțele de transport și, implicit, impactul asupra mediului. Pentru a face HI-LINER și mai sustenabil, acesta vine într-un ambalaj compact din carton reciclat, eficient în transport.

Caracteristici cheie a scaunului auto HI-LINER:
  • Spătar ajustabil și ergonomic

Spătarul reglabil al scaunului auto HI-LINER este conceput pentru a oferi un sprijin optim copilului tău în creștere. În plus, spatarul se reglează automat pentru a se potrivi cu unghiul scaunului vehiculului, asigurând o adaptare mai bună și o poziție confortabilă pentru copilul tău.

  • Tetieră ușor reglabilă și confortabilă

Tetiera este concepută special pentru confortul copiilor mai mari și oferă siguranță și confort copilului în zona capului și a gâtului. Tetiera poate fi reglată cu ușurință în poziția corectă. Marcajele utile din spatele tetierei îi ghidează pe părinți să găsească înălțimea potrivită a tetierei de fiecare dată când schimbă scaunul între mașini sau transportă mai mulți copii în același scaun auto.

  • Plasare trei scaune auto în rând
Design-ul compact a scaunului permite amplasarea a 3 astfel de scaune auto pe bancheta din spate a mașinii.
  • Conectori ISOFIX noi
Conectorii ISOFIX noi pot fi operați independent unul față de celălalt, astfel instalarea și dezinstalarea este mult mai ușoară.
  • Spătar înalt
Scaunul auto HI-LINER cu spătarul înalt protejează copilul în următoarele moduri: carcasa scaunului oferă protecție copilului, de la cap la șolduri, mai ales în cazul unui impact lateral; ghidajele centurii ajută la o instalare și asigurare corectă; iar tetiera confortabilă oferă siguranță și confort în zona capului și a gâtului.
  • Materiale detașabile și lavabile
Lucrurile pot deveni destul de dezordonate cu copiii în mașină. Fie că este vorba de o vărsare de suc sau de o criză de rău de călătorie. HI-LINER are o husă ușor detașabilă și lavabilă la mașină de spalat. Husa poate fi îndepărtată cu ușurință fără a detașa centurile. Așa că puteți curăța rapid husa și să continuați călatoria.

Instrucțiuni de curățare
  • husă ușor detașabilă și lavabilă la 30 de grade in masina de spalat

Instalare scaun auto:
  • Cu centură și conectori ISOFIX:

HI-LINER trebuie instalat folosind centura de siguranță în 3 puncte a vehiculului, precum și punctele de ancorare ISOFIX din mașina dumneavoastră. Acest lucru asigură o legătură fermă și sigură între scaunul auto pentru copii și mașină, chiar și atunci când copilul dumneavoastră nu stă în el. HI-LINER are conectori ISOFIX integrati care vă permit să atașați scaunul auto la punctele de ancorare ISOFIX din mașină. Sistemul de instalare ISOFIX oferă performanțe superioare în cazul unui accident când copilul dumneavoastră este asigurat cu centura de siguranță în 3 puncte a mașinii și asigură că scaunul auto este întotdeauna ferm atașat de mașină, chiar și atunci când nu este folosit de copilul dumneavoastră.


Caracteristici generale:
Certificare: i-Size (R129)
Vârsta recomandată: de la 3.5 ani până la 12 ani
Înălțimea recomandată: 100 - 150 cm
Greutate maximă admisă: de la 15 kg pana la 36 kg
Ajustare centuri de siguranță: da
Ajustare tetiera: da
Pozitionare:
  • cu fata la sensul de mers: 100 - 150 cm
Instalare: sistem ISOFIX
Protectie laterala: nu
Pozitii inclinare spatar: da
Dimensiunea scaunului: 63-83 x 44 x 42 cm

Greutate scaun: 5.9 kg

Produse înrudite: