Britax-Römer EVOLVA 1-2-3 SL SICT

5860.00
MDL
Scaun auto pentru copii Britax Römer EVOLVA 1-2-3 SL SICT

10 ANI DE SIGURANTĂ SI FLEXIBILITATE PENTRU FIECARE

15 luni - 12 ani | 76 cm - 150 cm | 9 - 36 kg
  • Pozitionare: cu fata la sensul de mers 76 cm - 150 cm
  • Instalare: sistem Soft-Latch ISOFIX/centura de siguranta
  • Certificare: i-Size (R129)

Gama EVOLVA este populară în rândul părinților de peste 10 ani. Cea mai recentă adăugare, EVOLVA 1-2-3 SL SICT oferă performanțe avansate de siguranță și un aspect premium. Tehnologia îmbunătățită Side Impact Cushion (SICT) minimizează forța unui impact într-o coliziune laterală, iar instalația Soft-Latch ISOFIX conectează scaunul direct la mașină. Este potrivit pentru copiii cu greutatea cuprinsă între 9 kg și 36 kg și poate fi instalat în majoritatea mașinilor – cu ISOFIX și centură de siguranță în 3 puncte sau numai centura de siguranță în 3 puncte.


Noua EVOLVA – mai bine ca niciodată

Anii de cercetare și testare Britax-Römer au făcut ca gama EVOLVA să fie populară printre părinți de peste 10 ani. Noul EVOLVA 1-2-3 SL SICT vine cu sistemul de instalare Soft-Latch ISOFIX care conectează scaunul direct la mașină pentru performanțe superioare de siguranță. Include, de asemenea, Tehnologia Side Impact Cushion (SICT) care minimizează forța unui impact asupra copilului dumneavoastră în cazul unei coliziuni laterale. Noul design al husei oferă un aspect premium, în timp ce țesăturile moi de pe tetieră și pernite toracice performante din neopren garantează o senzație suplimentară confortabilă pentru copilul dumneavoastră. În total, se adaugă ani de confort și siguranță pe drum.


Potrivit de la 9 kg la 36 kg

EVOLVA 1-2-3 SL SICT crește odată cu copilul dumneavoastră, deoarece poate fi folosit pentru copii de la 9 kg la 36 kg. Acest lucru îl face singurul scaun auto de care veți avea nevoie după un scaun auto tip scoica. Pe măsură ce micuțul tău crește, poți trece cu ușurință de la centura integrata in 5 puncte (până la 18 kg) la utilizarea centurii de siguranță în 3 puncte a mașinii (până la 36 kg) pentru a fixa copilul în scaun.


Utilizare flexibilă în majoritatea mașinilor

De-a lungul anilor, probabil vei întâlni ocazii în care va trebui să transferi scaunul auto al copilului tău într-o altă mașină. Acest lucru este foarte ușor de realizat cu EVOLVA 1-2-3 SL SICT, deoarece este ușor și poate fi instalat în siguranță în majoritatea mașinilor, fie cu ISOFIX și centură de siguranță în 3 puncte, fie numai cu centura de siguranță în 3 puncte. Ambele opțiuni de instalare, împreună cu tehnologia noastră de protecție împotriva impactului lateral SICT, vă oferă flexibilitatea și siguranța de care aveți nevoie ca părinte pe drum.


Caracteristici cheie a scaunului auto EVOLVA 1-2-3 SL SICT :
  • Protectie laterala superioara SICT
SICT integrat in interior ofera protectia superioara copilului dumneavoastra in caz de coliziune laterala. Protectia laterala din interior tine copilul departe de impact in timp ce absoarbe si energia. Si nu trebuie sa va adaptati sau sa ajustati nimic - SICT este intotdeauna gata atunci cand aveti nevoie de el.
  • Sistem auditiv CLICK & SAFE

Știm că poate fi dificil să găsești echilibrul corect între prea strâns și prea slăbit atunci când fixam un copil cu centuri de siguranta, așa că am dezvoltat sistemul CLICK & SAFE, care îi informează pe părinți când copilul este fixat corect. Când trageți de centura pentru reglare, veți auzi un clic sonor când copilul dumneavoastră este fixat corect.

  • Aripi laterale de protectie
Aripile late, moi si captusite actioneaza ca un cocon de protectie care ajuta la absorbtia fortei dintr-un impact lateral, reducand riscul ranirilor copilului dumneavoastra.
  • Pernite toracice performante din neopren
Noile noastre pernite toracice performante din neopren se potrivesc confortabil pe pieptul copilului dumneavoastra. Acestea ajuta la reducerea miscarii copilului in caz de coliziune si la imbunatatirea confortului centurii in 5 puncte. In plus, pot fi usor indepartate pentru spalare fara a deranja centura.
  • Poziții de înclinare pentru toate vârstele

Pozițiile de înclinare oferă copilului dumneavoastră o poziție confortabilă de dormit. Pur și simplu reglați scaunul înainte de a-l monta în mașină.

  • Tetiera usor reglabila

Tetiera noastră ușor de reglat a fost concepută special pentru copiii mai mari, atunci când folosiți centura de siguranță în 3 puncte pentru a-i fixa în scaunul auto. Tetiera poate fi reglată cu ușurință în poziția corectă, chiar deasupra umerilor copilului, cu o singură mână – chiar și atunci când copilul stă pe scaun.

  • Centura de siguranta in 5 puncte

Centura de siguranta în 5 puncte este cel mai sigur mod de a vă asigura copilul într-un scaun auto, deoarece îl menține în siguranță și strâns în carcasa de protecție a scaunului. În cazul unei coliziuni, centura distribuie forțele impactului în 5 puncte: două la umeri, două la șolduri și unul în care centura se prinde între picioare. Acest lucru vă ajută să vă protejați copilul de toate direcțiile de impact.

  • Tetiera si centuri usor reglabile

Tetiera și hamul nostru căptușit pot fi ușor ajustate cu o singură mână pentru a se potrivi înălțimii copilului dumneavoastră. Înainte de a instala scaunul în mașină, verificați pentru a vă asigura că tetiera este în poziția corectă – chiar deasupra umerilor copilului dumneavoastră.

  • Indepartatrea rapida a husei

Lucrurile pot deveni destul de murdare pe drum, de aceea am conceput o husa de scaun ce se poate baga la masina de spalat si este usor de desprins fara a scoate centura.


Instrucțiuni de curățare
  • husă ușor detașabilă și lavabilă la 30 de grade in masina de spalat

Caracteristici generale:
Certificare: i-Size (R129)
Vârsta recomandată: de la 9 luni până la 12 ani
Înălțimea recomandată: 76 - 150 cm
Greutate maximă admisă: de la 9 kg pana la 36 kg
Ajustare centuri de siguranță: da
Ajustare tetiera: da
Pozitionare:
  • cu fata la sensul de mers: 9 - 36 kg
Instalare: sistem ISOFIX / centuri de siguranta
Protectie laterala: da
Pozitii inclinare spatar: da
Optiuni suplimentare: CLICK & SAFE, Soft-Latch ISOFIX
Dimensiunea scaunului: 61-86 x 51 x 48 cm

Greutate scaun: 8.6 kg

Produse înrudite: