Britax-Römer ADVANSAFIX M i-SIZE

ADVANSAFIX M i-SIZE

PRIETEN FIDEL PENTRU SIGURANTA DE LUNGA DURATĂ

15 luni - 12 ani | 76 cm - 150 cm | 9 - 36 kg
 • Pozitionare: cu fata la sensul de mers 76 cm - 150 cm
 • Instalare: sistem ISOFIX și Top Tether
 • Certificare: i-Size (R129)

ADVANSAFIX M i-SIZE este conceput pentru a ajuta copiii de la 15 luni la 12 ani să călătorească în siguranță. Este omologat conform noului regulament i-Size și oferă și mai multă siguranță și flexibilitate maximă. Scaunul poate fi transformat dintr-un scaun pentru copii cu centură în 5 puncte într-un scaun cu centură în 3 puncte în doar câțiva pași simpli. Micuțul tău care cântărește până la 21 kg este deosebit de bine protejat cu centuri în 5 puncte.


I-SIZE - Siguranță pentru mari și mici

Cu ADVANSAFIX M i-SIZE, copilul dumneavoastră va călători în mod deosebit de sigur - din copilărie până în punctul în care nu mai are nevoie de un scaun auto pentru copii. Pentru că este protejat optim în scaunul auto 3in 1. Este bine să ştii că ADVANSAFIX M i-SIZE este omologat conform noului standard i-Size (R129). Iar centurile în 5 puncte pot fi folosite pentru copii de până la 21 kg. Asta înseamnă și mai multă siguranță pentru copilul tău.

Flexibilitate accesibila

Datorită funcției FLIP&GROW, puteți comuta cu ușurință între centurile integrate în 5 puncte și centura vehiculului în 3 puncte pe măsură ce copilul dumneavoastră crește. Și pentru că nimic nu trebuie îndepărtat de pe scaun, puteți reveni oricând la centurile în 5 puncte. Datorită funcției EasyRecline, puteți muta scaunul încorporat în diferite poziții de odihnă confortabile - fără a fi nevoie să reajustați Top Tether. Orice este cel mai confortabil pentru copilul tău.

Calitate germana

Pune siguranța copilului tău în mâinile cele mai bune. De la ideea inițială până la produsul finit, întregul nostru proces de dezvoltare este realizat într-un singur loc, astfel încât investești în cea mai înaltă calitate și emisii reduse de transport. Cu teste de ultimă generație mai riguroase decât standardele legale, poți avea încredere în ADVANSAFIX M i-SIZE pentru a asigura siguranța copilului tău.


Caracteristici cheie a scaunului auto ADVANSAFIX M i-SIZE:
 • Sistemul Britax Römer Pivot Link ISOFIX

În cazul unui impact, sistemul nostru patentat Pivot Link ISOFIX direcționează forța mai întâi în jos (1), în scaunul vehiculului și apoi înainte (2), mai ușor – reducând foarte mult riscul de rănire a capului și gâtului pentru copilul dumneavoastră.

 • Centura de siguranta in 5 puncte

Centura de siguranta în 5 puncte este cel mai sigur mod de a vă asigura copilul într-un scaun auto, deoarece îl menține în siguranță și strâns în carcasa de protecție a scaunului. În cazul unei coliziuni, centura distribuie forțele impactului în 5 puncte: două la umeri, două la șolduri și unul în care centura se prinde între picioare. Acest lucru vă ajută să vă protejați copilul de toate direcțiile de impact.

 • Pernite toracice performante din neopren
Noile noastre pernite toracice performante din neopren se potrivesc confortabil pe pieptul copilului dumneavoastra. Acestea ajuta la reducerea miscarii copilului in caz de coliziune si la imbunatatirea confortului centurii in 5 puncte. In plus, pot fi usor indepartate pentru spalare fara a deranja centura.
 • SecureGuard

SecureGuard ajută la protejarea zonei abdominale delicate a copilului, adăugând un al patrulea punct de contact suplimentar la centura de siguranță în 3 puncte. Prin menținerea centurii abdominale într-o poziție optimă peste oasele pelvine ale copilului dumneavoastră, SecureGuard ajută la reducerea forțelor abdominale în cazul unei coliziuni frontale cu până la 35 % și, în același timp, permite copilului dumneavoastră libertatea de mișcare în timpul călătoriei.

 • Aripi laterale de protectie
Aripile late, moi si captusite actioneaza ca un cocon de protectie care ajuta la absorbtia fortei dintr-un impact lateral, reducand riscul ranirilor copilului dumneavoastra.
 • Tetiera reglabila in forma de V
Conceput special pentru a controla miscarea capului copilului dumnevoastra, tetiera in forma de V asigura o protectie optima in cazul unei coliziuni laterale, oferind in acelasi timp confortul maxim. In plus, tetiera si centura pot fi usor ajustate din partea din fata a scaunului pentru a se potrivi inaltimii copilului.
 • Top Tether

Top Tether minimizează rotația scaunului auto și astfel reduce posibilele răni în zona capului și gâtului în cazul unei coliziuni. Datorită două puncte de ancorare, Top Tether în formă de V oferă copilului dumneavoastră o stabilitate și o siguranță și mai mare.

 • Sistemul de înclinare EasyRecline

Este potrivit pentru toate vârstele și vă permite să reglați scaunul într-o poziție confortabilă de înclinare chiar și atunci când copilul dumneavoastră este in scaun și fără a fi nevoie să reajustați Top Tether - confort total atât pentru părinti, cât și pentru copii.

 • Optiunea FLIP&GROW

Când greutatea copilului dumneavoastră ajunge la 15 kg, dar nu mai mult de 21 kg, trebuie să treceți de la centura de siguranță încorporată în 5 puncte la centura de siguranță în 3 puncte a mașinii pentru a fixa copilul în scaun. Datorită funcției FLIP&GROW, acest lucru este posibil în câțiva pași simpli. Pur și simplu reglați tetiera și ascundeți centurile în spatele scaunului auto pentru a nu se pierde. Apoi mutați placa de reglare FLIP&GROW, astfel încât SecureGuard să fie deasupra scaunului și să fiți gata să călătoriți.

 • Indepartatrea rapida a husei

Lucrurile pot deveni destul de murdare pe drum, de aceea am conceput o husa de scaun ce se poate baga la masina de spalat si este usor de desprins fara a scoate centura.


Instrucțiuni de curățare
 • husă ușor detașabilă și lavabilă la 30 de grade in masina de spalat

Caracteristici generale:
Certificare: i-Size (R129)
Vârsta recomandată: de la 15 luni până la 12 ani
Înălțimea recomandată: 76 - 150 cm
Greutate maximă admisă: 36 kg
Ajustare centuri de siguranță: da
Ajustare tetiera: da
Pozitionare:
 • cu fata la sensul de mers: 76 - 150 cm
Instalare: sistem ISOFIX / centuri de siguranta
Protectie laterala: da
Pozitii inclinare spatar: da
Optiuni suplimentare: SecureGuard, FLIP&GROW
Dimensiunea scaunului: 60-83 x 44 x 47 cm

Greutate scaun: 11 kg

Produse înrudite: