Britax-Römer SWIVEL

9370.00
MDL

Scaun auto pentru copii rotativ Britax Römer SWIVEL cu baza ISOFIX

FLEXIBILITATE ȘI SIGURANȚĂ DIN ORICE DIRECȚIE

0 luni - 7 ani | 40 cm - 125 cm
  • Pozitionare:
cu spatele la sensul de mers 40 cm - 105 cm
cu fața la sensul de mers 76 cm - 125 cm
  • Instalare: baza cu sistem ISOFIX și picior de susține ajustabil
  • Constructia: nu se scoate de pe bază
  • Certificare: i-Size (R129)
  • Rotatie: la 360 grade

Fă cunoștință cu SWIVEL de la Britax Römer, o soluție versatilă de scaun auto pentru copil! De la naștere până la 7 ani sau 125 cm, scaunul auto de la Britax Römer oferă confort și siguranță pe parcursul diferitelor etape de creștere ale micuțului. Includerea unui insert pentru nou-născuți asigură confortul chiar și pentru cei mai mici pasageri. Funcția de rotație de 360° este deosebit de atrăgătoare, facilitând plasarea și scoaterea copilului din scaunul auto. Adaptabilitatea SWIVEL de la un nou-născut la un școlar, cu opțiunea de a transporta copilul în sensul invers de mers al mașinii, dar și cu fața, reprezintă o caracteristică excelentă. SWIVEL oferă flexibilitate părinților de a utiliza scaunul auto pe o perioadă extinsă de timp oferind un raport calitate-preț de neegalat.

LONGETIVITATE

Scaunul auto SWIVEL este un partener de încredere pentru copilul tău în orice călătorie de la naștere până la 7 ani. Rotește scaunul cu ușurință către portieră pentru a instala și scoate copilul cât mai ușor. Atât rotația cât și reclinarea se acceasează simplu doar cu o singură mână. Instalarea este foarte simplă, folosește-te de conectorii independenți ISOFIX. Bucurați-vă de o călătorie mai lină și mai confortabilă împreună cu SWIVEL.


CĂLĂTORII SIGURE ȘI FĂRĂ GRIJI

Scaunul auto SWIVEL îți permite să călătorești cu copilul tău în sensul invers de mers al mașinii, folosind centurile în 5 puncte până la vârsta de 4 ani sau 105 cm. Modelul este certificat după normativa UN R129 și asigură siguranță în orice călătorie. Adâncimea și aripioarele laterale îl protejează pe micuțul tău ca într-un cocon protectiv. Iar Piciorul de susținere robust, ajustabil de înalțime, asigură o poziționare sigură și stabilă în caz de impact.

UN SCAUN AUTO CARE DUREAZĂ

Oferă micuțului tău o poziție cât mai confortabilă datorită multiplelor poziții de reclinare ale SWIVEL, fie să descopere lumea sau să se odihnească liniștit. Insertul inclus pentru nou-născut oferă o poziție și mai reclinată, protejându-l ca într-un cocon până la 75 de cm. Copii cresc rapid, așadar tetiera ajustabilă asigură o postură ideală de la bebeluș până la școlar. Scaunul se transformă simplu și ușor de la unul cu centurile în 5 puncte până la 105 cm la un scaun de tip înălțător cu centura de siguranță în 3 puncte, în timp ce poziția de reclinare de menține până la 7 ani!


Caracteristici cheie a scaunului auto SWIVEL:
  • Rotație 360º din orice poziție, pentru o ușoară instalare / dezinstalare sau orientare în direcția de drum dorită. Funcția de rotație de 360° este deosebit de atrăgătoare, facilitând plasarea și scoaterea copilului din scaunul auto rapid și ușor.
***Important: recomandăm transportarea copiilor în sensul invers de mers al mașinii o perioadă cât mai lungă de timp, de preferat până la 4 ani!
  • Protecție specială pentru nou-născuți. Insertul pentru nou-născut este special conceput pentru a oferi cea mai bună protecție, confort și susținere bebelușului. Acest insert se poate folosi o perioadă mai lungă de timp, datorită extinderii sale în zona gâtului. De asemenea, oferă posibilitatea unei poziții mai reclinate până la 75 cm. Spumă din care este produs insertul, absoarbe energia unui impact și permite bebelușului tău o poziționare mai confortabilă și ergonomică în primele săptămâni de viață.
  • Conectorii ISOFIX independenți. Conectorii ISOFIX pot fi operați independent unul față de celălalt, astfel instalarea și dezinstalarea este mult mai ușoară. Dețineți controlul complet, astfel încât să se conecteze rapid și sigur fără a deteriora scaunele mașinii. Instalați SWIVEL fără efort și sunteți gata pentru călătorie.
  • Centurile în 5 puncte extra sigure. Este o metodă sigură de a proteja copilul în mașină in caz de orice impact. În cazul unei coleziuni, centurile distribuie forțele impactului în cele 5 puncte(până la 105 cm): 2 la umeri, 2 la șolduri și între picioare către carcasa scaunului, protejând astfel copilul din toate direcțiile.
  • Diferite poziții de reclinare. 3 cu spatele și 3 cu fața la sensul de mers pentru a oferi micuțului confort și o dispoziție buna în calatoriile mai lungi. Selectați una care îi permite copilului tău să se relaxeze sau să admire priveliștea - astfel încât să fie mulțumit și să vă bucurați de o călătorie fără stres.
  • Crește împreună cu copilul. Copii cres repede, iar SWIVEL crește odată cu ei. Folosește-l întâi cu centurile de siguranță în 5 puncte până la 105 cm, iar apoi convertește-l într-un scaun auto de tip înălțător și asigură-l în centura mașinii în 3 puncte. Piciorul de susținere se pliază cu ușurință în structura scaunului auto.
  • Protecțiile toracice performante din neopren. Reduc mișcarea copilului în cazul unui accident și suplimentează confortul oferit de centurile în 5 puncte în zona de piept. Se poate scoate cu ușurință pentru a fi spălată.
  • Tetieră confortabilă și reglabilă în formă V. Este pecial creată pentru a controla mișcările capului copilului și asigură protecție optimă în cazul unui accident lateral, oferindu-i în același timp spațiu pe măsură ce crește. Este rapid și ușor să reglați tetiera și centurile simultan, astfel încât copilul să se simtă complet confortabil, indiferent de înălțimea lui. În plus: tetiera poate fi adaptată fără probleme pentru a asigura postura ideală pentru fiecare etapă de creștere a micuțului.
  • Protecție integrată de la cap la șolduri. Carcasa scaunului oferă micuțului tău un sprijin extrem de important de la cap la șold, în timp ce ghidajele centurii asigură poziționarea corectă a centurii de siguranță. Iar tetiera căptușită oferă siguranță și confort pentru capul și gâtul al copilului tău, astfel încât să fii sigur că micuțul este bine protejat pe măsură ce crește în fiecare călătorie.
  • Picior de susținere ajustabil. Piciorul se fixează pe podeaua mașinii pentru a oferi o stabilitate sporită. Iar indicatorul ușor de citit vă arată când piciorul de susținere este poziționat corect și ferm.
  • Aripioare laterale de protecție adânci și sigure. Sunt special create și funcționează ca un cocoon, protejându-l pe copil de impact în cazul unui accident.
  • Transportarea în sensul invers de mers al mașinii o perioadă cât mai lungă de timp. Transportarea copiilor în scaune auto pozitionați cu spatele la sensul de mers a mașinii oferă micuțului tău cea mai bună protecție a celor mai fragede zone a corpului(cap, gat, coloana cervicala) în cazul unei coliziuni frontale. Cu astfel de poziționare energia de impact este distribuită uniform pe suprafața înclinată a scaunului si se absoarbe de întreaga zonă a spătarului, protejându-vă copilul de răniri.
  • Materiale detașabile și lavabile. SWIVEL are o husă de scaun, care poate fi îndepărtată cu ușurință fără a detașa centurile și lavabilă la mașină la 30 de grade în regim delicat.

Instrucțiuni de curățare
  • husa se spală în mașină la 30 de grade

Caracteristici generale:
Certificare: i-Size (R129)
Vârsta recomandată: 0 luni - 7 ani
Înălțimea recomandată: 40 - 125 cm
Ajustare centuri de siguranță: da
Ajustare tetiera: da
Pozitionare:
  • cu spatele la sensul de mers: 40 - 105 cm
  • cu fata la sensul de mers: 76 - 125 cm
Instalare: ISOFIX cu picior de sustinere ajustabil
Protectie laterala: da
Pozitii inclinare spatar: da
Dimensiunea scaunului: 57 x 44 x 50 cm
Greutatea scaunului: 14.4 kg
Produse înrudite: