Britax-Römer DUALFIX i-SIZE

10820.00
MDL

Scaunul auto pentru copii DUALFIX i-SIZE este cea mai flexibila optiune de a vă transporta copilul de la naștere până la 4 ani (105 cm). Scaunul se rotește la 360 de grade, ceea ce este foarte convenabil atât pentru copii, cât și pentru părinți. Se instalează cu fața contra direcției sau în direcția de mers. În plus, așezarea și fixarea copilului este ușoară și simplă datorită capacității de a roti scaunul spre ușa deschisă a mașinii. Toate aceste facilități sunt combinate cu un design elegant și modern și cu expertiza noastră în produse pentru siguranța copiilor, astfel încât să puteți avea o liniște deplină pentru copilul dumneavoastră în orice călătorie.


4 ani, 200 de săptămâni, 1500 de zile, 1 scaun pentru copii - constanta în ceea ce privește confortul

În primii patru ani de viață, copiii cresc cu aproximativ 52 cm, ceea ce înseamnă că înainte de a împlini vârsta de patru ani, dimensiunea hainelor lor se schimbă de 8 ori. DUALFIX i-SIZE oferă confort în toată această perioadă. Carcasa scaunului poate fi poziționată cu fața contra direcției sau în direcția de mers și reglată în 12 poziții, inclusiv o poziție ergonomică pentru nou-născuți. De asemenea, designul scaunului oferă un spațiu sporit pentru picioare pentru copilul dvs. în creștere. Scaunul nostru va oferi un confort de neegalat in primele 1500 de zile din viata copilului dumneavoastra.

În siguranță, în fiecare zi

Scopul nostru principal este să asigurăm siguranța copilului dumneavoastră. Și când vine vorba de siguranță, nu ar trebui să existe nici măcar cele mai mici încălcări sau defecte. Respectăm standardele noastre interne de siguranță, care sunt mai exigente decât standardul actual  R129 (i-Size). Scaunul auto DUALFIX i-SIZE este echipat cu multe caracteristici inovatoare de siguranță, cum ar fi protecția optimizată SICT la impact lateral interior, care este un element special din oțel în carcasa scaunului, sau sistemul nostru patentat ISOFIX Pivot Link. Acest lucru asigură că copilul dumneavoastră este bine protejat din toate părțile în cazul oricărui accident rutier. Acest scaun cu siguranță nu te va dezamăgi.

Calitate - Fabricat in Germania

Britax Römer consideră, că drumul de la dezvoltarea produsului la producție ar trebui să fie cât mai scurte posibil. Din acest motiv, DUALFIX i-SIZE a fost complet dezvoltat, proiectat și produs în Germania. Produsul a fost aprobat numai după ce a trecut o serie de teste din fabrică folosind echipamentul nostru de testare la impact de ultimă generație. Astfel putem garanta clienților noștri un nivel ridicat de calitate. Și acest lucru se aplică nu numai componentelor scaunului, ci și huselor și țesăturilor care sunt fabricate în Europa. Toate acestea sunt necesare pentru a asigura o protecție maxima a copiilor în timpul călătoriei.


Caracteristici cheie a scaunului auto DUALFIX i-SIZE:
 • Picior de sprijin reglabil pe inaltime

Piciorul de sprijin ofera o stabilitate suplimentara pentru scaunul auto prin intermediul podelei vehiculului. Ea minimizeaza miscarea de inclinare si rotatie si reduce fortele de miscare spre fata exercitate asupra copilului dumneavoastra intr-o situatie de accident, ajutand la protejarea acestora. Pentru o instalare sigura, piciorul de sprijin poate fi ajustat pentru a se potrivi cu cea mai buna inaltime pentru masina dumneavoastra. Indicatorul, usor de citit, va arata cand piciorul de sprijin este pozitionat ferm pe podeaua autovehiculului.

 • Indepartatrea rapida a husei

Lucrurile pot deveni destul de murdare pe drum, de aceea am conceput o husa de scaun ce se poate baga la masina de spalat si este usor de desprins fara a scoate centura.

 • Rotatie la 360 de grade
Rotirea la 360 de grade faciliteaza deplasarea scaunului de la orientarea spre spate la orientarea spre fata fara a fi nevoie sa reinstalati scaunul. In plus, scaunul poate fi indreptat spre usa deschisa a unei masini parcate, pentru a va putea amplasa copilul mai usor. Apoi, intoarceti pur si simplu scaunul spre directia dorita de deplasare pana cand se fixeaza in pozitie si sunteti pregatiti sa plecati.
 • Bara de recul ajustabila
Bara de recul nu numai ca ajuta la impiedicarea inclinarii scaunului pentru copii la un impact, dar poate fi de asemenea reglat cu 8 grade. Acest lucru va permite sa ajustati cu usurinta bara de recul la spatarul scaunului vehiculului si va ofera copilului 10% spatiu suplimentar pentru picior.
 • Protectie laterala superioara (SICT inside)
SICT integrat in interior ofera protectia superioara copilului dumneavoastra in caz de coliziune laterala. Protectia laterala din interior tine copilul departe de impact in timp ce absoarbe si energia. Si nu trebuie sa va adaptati sau sa ajustati nimic - SICT in interior este intotdeauna gata atunci cand aveti nevoie de el.
 • Centura de siguranta in 5 puncte
Noi credem ca centura de siguranta in 5 puncte reprezinta cel mai sigur mod de a va asigura copilul intr-un scaun de masina pentru ca va tine copilul in siguranta. In caz de coliziune, centura distribuie fortele impactului in 5 puncte, doua la umeri, doua la solduri si una in care centura se strange intre picioare. Acest lucru va ajuta sa va protejati copilul de toate directiile de impact.
 • Sistemul PIVOT LINK
In cazul unui impact, sistemul patentat Pivot Link directioneaza forta in jos, inspre scaunul vehiculului si apoi spre fata, mai usor - reducand considerabil riscul ranirii capului si gatului.
 • Orientare spre spate extinsa
Scaunele auto orientate spre spate ofera cea mai buna protectie in cazul unei coliziuni frontale - cel mai frecvent tip de accident pe sosea. Intr-o coliziune frontala cu un scaun orientat spre spate, fortele de lovire sunt indreptate catre spatele scaunului, in timp ce energia ramasa este imprastiata uniform pe cap, gat si partea superioara a corpului. Cu un scaun orientat spre fata, energia impactului este distribuita diferit intre structura scaunului si sistemul de retinere - ceea ce poate avea ca rezultat o mare influenta asupra corpului copilului. Recomandam ca copiii sa calatoreasca cu fata spre spate cat mai mult timp posibil.
 • Aripi laterale de protectie
Aripile late, moi si captusite actioneaza ca un cocon de protectie care ajuta la absorbtia fortei dintr-un impact lateral, reducand riscul ranirilor copilului dumneavoastra.
 • Tetiera reglabila in forma de V
Conceput special pentru a controla miscarea capului copilului dumnevoastra, tetiera in forma de V asigura o protectie optima in cazul unei coliziuni laterale, oferind in acelasi timp confortul maxim. In plus, tetiera si centura pot fi usor ajustate din partea din fata a scaunului pentru a se potrivi inaltimii copilului.
 • Pernite toracice performante din neopren
Noile noastre pernite toracice performante din neopren se potrivesc confortabil pe pieptul copilului dumneavoastra. Acestea ajuta la reducerea miscarii copilului in caz de coliziune si la imbunatatirea confortului centurii in 5 puncte. In plus, pot fi usor indepartate pentru spalare fara a deranja centura.
 • Insert detasabil pentru nou-născuti

Special conceput pentru a oferi un sprijin si confort suplimentar bebelușilor mici. Inserția inclusă pentru nou-născuti cu perne de protectie speciale, care absorb energia, vor oferi un sprijin adecvat pentru bebelus.


Instrucțiuni de curățare
 • husă ușor detașabilă și lavabilă la 30 de grade in masina de spalat

Caracteristici generale:
Certificare: i-Size (R129)
Scor ADAC: 2.1
Vârsta recomandată: de la nastere până la 4 ani
Înălțimea recomandată: 40 - 105 cm
Greutate maximă admisă: 18 kg
Ajustare centuri de siguranță: da
Ajustare tetiera: da
Pozitionare:
 • cu spatele la sensul de: 40 - 105 cm
 • cu fata la sensul de mers: 76 - 105 cm
Instalare: ISOFIX cu picior de sustinere ajustabil
Protectie laterala: da
Pozitii inclinare spatar: da
Optiuni: insert detasabil pentru nou-nascuti
Dimensiunea scaunului: 48 x 44 x 74 cm
Greutate scaun: 15 kg
Produse înrudite:
Click to order