Britax-Römer VARIO BASE 5Z

4000984826005
6290.00
MDL

Baza ISOFIX modulara Britax-Römer VARIO BASE 5Z

  • de la naștere până la 4 ani
  • rotatie: 360 grade
  • compatibilitate: BABY-SAFE 5Z2, BABY-SAFE PRO, BABY-SAFE CORE, BABY-SAFE 3 i-SIZE și DUALFIX 5Z

Cu VARIO BASE 5Z sunteți pregătiti pentru patru ani de siguranță si confort pentru copilul dvs.. Baza modulară este compatibilă cu noile BABY-SAFE 5Z2/BABY-SAFE PRO și DUALFIX 5Z - și fiecare dintre ele poate fi instalată pe bază cu un singur clic. Funcția de pivotare permite rotirea scaunului auto spre ușa mașinii, facilitând amplasarea și asigurarea copilului cu centrura. În plus, scaunul auto DUALFIX 5Z poate fi rotit la 360 de grade, astfel copilul dumneavoastră călătoreasca cu fața spre sensul de mers atunci, când are peste 15 luni și are 76 cm sau mai înalt.


Confort modular și flexibilitate

Baza modulară se potrivește noului BABY-SAFE 5Z2/BABY-SAFE PRO, precum și BABY-SAFE 3 i-SIZE și DUALFIX 5Z și vă însoțește micuțul de la prima călătorie acasă până la vârsta de patru ani. Scaunele auto pot fi demontate și instalate cu ușurință cu un singur clic. Butonul de eliberare ușor accesibil vă permite să ridicați fără efort scoica de pe mâner. În plus, bara de rebound reglabilă oferă spațiu suplimentar pentru picioare atunci când călătoriți cu spatele la sensul de mers.


Întotdeauna pregătit pentru confort

În mașinile cu scaune înclinate, capul copilului s-ar putea înclina înainte când este fixat cu centura de siguranta pe scaun. De aceea, VARIO BASE 5Z poate fi reglat în șase poziții diferite pentru a oferi cea mai bună combinație de siguranță și confort pentru micuțul dvs. Daca folositi scoica, cel mai bine este să setați unghiul corect înainte de a instala scaunul, iar cu DUALFIX 5Z puteți regla unghiul din mers într-o poziție mai confortabilă atunci când copilul dumneavoastră adoarme.


Accesare ușoara datorita bazei rotative

Toate scaunele auto compatibile cu VARIO BASE 5Z pot fi întoarse spre ușa deschisă a mașinii, astfel încât să puteți plasa și fixa cu centura de siguranta copilul cu ușurință. Deși vă recomandăm să țineți copilul cu spatele la directia de mers cât mai mult timp posibil, puteți roti cu ușurință baza la 180 de grade pentru DUALFIX 5Z pentru a călători cu fata la directia de mers odată ce copilul dvs. depășește 15 luni și 76 cm.


Caracteristici cheie a bazei VARIO BASE 5Z:

  • Sistem modular

Baza modulară VARIO BASE 5Z se potrivește noilor BABY-SAFE 5Z2/BABY-SAFE PRO și DUALFIX 5Z și vă însoțește micuțul de la naștere până la vârsta de patru ani.

  • Acces rapid și ușor

Funcția de bază pivotantă vă permite să rotiți scaunul auto spre ușa mașinii pentru a plasa și fixa cu ușurință copilul sau pentru a-l lăsa jos.

  • Bară de rebound reglabilă

Bara de rebound nu numai că ajută la prevenirea înclinării scaunului auto pentru copii în caz de impact, dar poate fi și reglată cu 8 grade întregi. Acest lucru vă permite să ajustați cu ușurință bara de rebound pe spătarul scaunului vehiculului și a oferi copilului dumneavoastră 10% din spațiu suplimentar pentru picioare.

  • Optimizarea unghiului reglabil

În mașinile cu scaune înclinate, poate exista riscul ca capul copilului să se încline înainte, mai ales atunci când acesta adoarme într-un scaun auto. Cu ajutorul bazei VARIO BASE 5Z puteți regla cu ușurință unghiul scaunului auto în șase poziții diferite, pentru a oferi copilului dumneavoastră o poziție mai ergonomică, dar mai sigură, în timpul oricărei călătorii și în orice mașină.

  • Instalat corect de fiecare dată

Datorită unui clic clar audibil, puteți fi întotdeauna sigur că BABY-SAFE 5Z2/BABY-SAFE PRO este instalat corect. În plus, un indicator foarte vizibil de pe butonul de eliberare a bazei oferă mai multă încredere în instalarea corectă.

  • Sistemul Britax Römer Pivot Link ISOFIX

În cazul unui impact, sistemul nostru patentat Pivot Link ISOFIX direcționează forța mai întâi în jos (1), în scaunul vehiculului, apoi înainte (2), mai ușor – reducând considerabil riscul de rănire a capului și gâtului pentru copilul dumneavoastră.

  • Picior de sprijin inteligent și reglabil

Piciorul de sprijin oferă o stabilitate suplimentară pentru baza de transport pentru copii. Minimizează mișcarea de înclinare și rotație și reduce forțele de mișcare înainte exercitate asupra copilului dumneavoastră în situație de accident, ajutând la protejarea acestuia. Pentru o instalare sigură, piciorul de sprijin poate fi ajustat pentru a se potrivi înălțimii care este cea mai bună pentru mașina dvs. Indicatorul ușor de citit vă arată când piciorul de sprijin este poziționat ferm pe podeaua vehiculului dvs., trecând de la roșu la negru atunci când este instalat corect. În plus, piciorul de sprijin vă va anunța cu un sunet dacă nu este instalat corect.

  • Sistem de clichet ISOFIX

Sistemul de clichet ISOFIX permite să extindeți suporturile ISOFIX, astfel încât să puteți instala sau îndepărta cu ușurință baza din punctele de ancorare ISOFIX din mașină. Odată cuplați conectorii ISOFIX, apăsați baza până când atinge spatele scaunului auto. Acest lucru previne ridicarea scaunului pentru copii în cazul unui impact.

Depozitare usoara

Știm că părinții copiilor mici au o mulțime de articole pentru bebeluși de depozitat, așa că am proiectat baza modulara pentru copii având în vedere depozitarea convenabilă. Piciorul de sprijin se pliază astfel încât să îl puteți împacheta cu ușurință în portbagajul mașinii sau acasă. Prin plierea piciorului sub scaun, acest lucru dezactivează, de asemenea, semnalul sonor de securitate de la piciorul de sprijin, pentru a oferi o soluție de depozitare liniștită.


Caracteristici generale:
Certificare: i-Size (R129)
Vârstă recomandată: de la nastere pina la 4 ani
Instalare: ISOFIX
Rotatie: 360 de grade
Compatibilitate: BABY-SAFE 5Z2, BABY-SAFE PRO, BABY-SAFE CORE, BABY-SAFE 3 i-SIZE și DUALFIX 5Z
Dimensiuni baza: 43.5 x 44 x 66 cm
Greutate totală baza: 9.5 kg