Britax-Römer FLEX BASE iSENSE

4000984312836
5790.00
MDL

Baza FLEX BASE iSENSE este potrivita compatibila pentru instalarea cu BABY-SAFE 3 i-Size, BABY-SAFE iSense sau DUALFIX iSense în mașina dumneavoastră!

  • Confort modular - compatibila cu mai multe scaune auto (BABY-SAFE 3 i-Size, BABY-SAFE iSense sau DUALFIX iSense)

Unghiul reglabil – pentru cea mai sigură și confortabilă poziție pentru copilul dumneavoastră în scaunul auto înclinat.

Bază rotativă - scaunele auto de pe bază pot fi rotite la 90/360 de grade pentru ușurință de așezare și de utilizare cu fața și spatele la directia de mers.


1 baza, 3 scaune auto, 4 ani de siguranta

Cu FLEX BASE iSENSE, sunteți pregătiti pentru patru ani de siguranță si confort. Baza modulară este compatibilă cu BABY-SAFE iSENSE, BABY-SAFE 3 i-SIZE, precum și cu DUALFIX iSENSE - fiecare dintre scaunele auto poate fi instalat pe bază cu un singur clic. Caracteristica de pivotare permite ca fiecare scaun să fie rotit spre ușa mașinii pentru a așeza și a fixa cu ușurință copilul. Scaunele auto DUALFIX pot fi, de asemenea, rotite la 360 de grade, permițând copilului să călătorească cu fața spre directia de mers de la 15 luni și 76 cm înălțime.

Confort modular și flexibilitate

Baza modulară este compatibilă atât cu BABY-SAFE iSENSE și DUALFIX iSENSE, cât și cu BABY-SAFE 3 i-SIZE și vă va însoți micuțul de la prima călătorie acasă până la vârsta de patru ani. Scaunul auto poate fi instalat și demontat cu ușurință cu un singur clic. Puteți ridica cu ușurință scoica pentru copii de mâner, folosind butonul de eliberare ușor accesibil. În plus, bara de sprijin reglabilă oferă spațiu suplimentar pentru picioare atunci când copilul dumneavoastră merge cu spatele la directia de mers.

Întotdeauna pregătit pentru confort

În mașinile cu scaune înclinate, capul copilului s-ar putea înclina înainte când este fixat cu centura de siguranta pe scaun. De aceea, FLEX BASE iSENSE poate fi reglat în șase poziții diferite pentru a oferi cea mai bună combinație de siguranță și confort pentru micuțul dvs. Daca folositi scoica, cel mai bine este să setați unghiul corect înainte de a instala scaunul, iar cu DUALFIX iSENSE puteți regla unghiul din mers într-o poziție mai confortabilă atunci când copilul dumneavoastră adoarme.

Accesare ușoara datorita bazei rotative

Toate scaunele auto compatibile cu FLEX BASE iSENSE pot fi întoarse spre ușa deschisă a mașinii, astfel încât să puteți plasa și fixa cu centura de siguranta copilul cu ușurință. Deși vă recomandăm să țineți copilul cu spatele la directia de mers cât mai mult timp posibil, puteți roti cu ușurință baza la 180 de grade pentru DUALFIX iSENSE pentru a călători cu fata la directia de mers odată ce copilul dvs. depășește 15 luni și 76 cm.


Caracteristici cheie a bazei VARIO BASE 5Z:

  • Acces rapid datorita functiei de rotatie

Funcția de pivotare vă permite să rotiți scaunul auto spre ușa mașiniipentru a plasa și fixa cu ușurință copilul sau pentru a-l lăsa jos. În plus, scaunele auto DUALFIX pot fi rotite la 360 de grade, permițându-vă să vă întoarceți copilul cu fața în față când copilul dumneavoastră are 15 luni și peste 76 cm.

  • Sistem de clichet ISOFIX

Sistemul de clichet ISOFIX permite să extindeți suporturile ISOFIX, astfel încât să puteți instala sau îndepărta cu ușurință baza din punctele de ancorare ISOFIX din mașină. Odată cuplați conectorii ISOFIX, apăsați baza până când atinge spatele scaunului auto. Acest lucru previne ridicarea scaunului pentru copii în cazul unui impact.

  • Picior de sprijin inteligent și reglabil

Piciorul de sprijin oferă o stabilitate suplimentară pentru baza de transport pentru copii. Minimizează mișcarea de înclinare și rotație și reduce forțele de mișcare înainte exercitate asupra copilului dumneavoastră în situație de accident, ajutând la protejarea acestuia. Pentru o instalare sigură, piciorul de sprijin poate fi ajustat pentru a se potrivi înălțimii care este cea mai bună pentru mașina dvs. Indicatorul ușor de citit vă arată când piciorul de sprijin este poziționat ferm pe podeaua vehiculului dvs., trecând de la roșu la negru atunci când este instalat corect. În plus, piciorul de sprijin vă va anunța cu un sunet dacă nu este instalat corect.

  • Bară de rebound reglabilă

Bara de rebound nu numai că ajută la prevenirea înclinării scaunului auto pentru copii în caz de impact, dar poate fi și reglată cu 8 grade întregi. Acest lucru vă permite să ajustați cu ușurință bara de rebound pe spătarul scaunului vehiculului și a oferi copilului dumneavoastră 10% din spațiu suplimentar pentru picioare.

  • Sistemul Britax Römer Pivot Link ISOFIX

În cazul unui impact, sistemul nostru patentat Pivot Link ISOFIX direcționează forța mai întâi în jos (1), în scaunul vehiculului, apoi înainte (2), mai ușor – reducând considerabil riscul de rănire a capului și gâtului pentru copilul dumneavoastră.

  • Optimizarea unghiului reglabil

În mașinile cu scaune înclinate, poate exista riscul ca capul copilului să se încline înainte, mai ales atunci când acesta adoarme într-un scaun auto. Cu ajutorul bazei FLEX BASE iSENSE puteți regla cu ușurință unghiul scaunului auto în șase poziții diferite, pentru a oferi copilului dumneavoastră o poziție mai ergonomică, dar mai sigură, în timpul oricărei călătorii și în orice mașină.

  • Sistem modular

Baza modulară FLEX BASE iSENSE se potrivește noilor BABY-SAFE iSENSE și DUALFIX iSENSE și vă însoțește micuțul de la naștere până la vârsta de patru ani.

  • Depozitare usoara

Știm că părinții copiilor mici au o mulțime de articole pentru bebeluși de depozitat, așa că am proiectat baza modulara pentru copii având în vedere depozitarea convenabilă. Piciorul de sprijin se pliază astfel încât să îl puteți împacheta cu ușurință în portbagajul mașinii sau acasă. Prin plierea piciorului sub scaun, acest lucru dezactivează, de asemenea, semnalul sonor de securitate de la piciorul de sprijin, pentru a oferi o soluție de depozitare liniștită.


Instalare:

ISOFIX cu picior de sprijin: Scaunul auto pentru copii trebuie atașat la punctele de ancorare ISOFIX ale mașinii dumneavoastră. ISOFIX este sistemul standard pentru punctele de ancorare ISOFIX în aproape toate vehiculele. Acest lucru asigură că scaunul auto pentru copii este fixat în siguranță în mașină.

Cerințe speciale pentru instalare baza FLEX BASE iSENSE: Instalarea în siguranță a scaunului auto nu va fi finalizată până nu va fi utilizat piciorul de sprijin, deoarece acesta oferă o stabilitate optimă.


Caracteristici generale:
Certificare: i-Size (R129)
Vârstă recomandată: de la nastere pina la 4 ani
Instalare: ISOFIX
Rotatie: 360 de grade
Compatibilitate: BABY-SAFE iSENSE, BABY SAFE 3 i-SIZE, DUALFIX iSENSE
Dimensiuni baza: 43.5 x 44 x 66 cm

Greutate totală baza: 9.5 kg

Click to order