RECARO Salia Elite

11890.00
MDL
De la maternitate pana acasa, vizitand pentru prima data medicul pediatru si, desigur, primul drum pana la bunici - primele zile din viata unui copil sunt captivante. Prin combinatia dintre scaunul tip scoica de numai 2,9 kg si scaunul auto pentru copii, Salia Elite 2-in-1 este primul scaun auto din lume, ce reuneste toate avantajele unui scaun pentru nou nascut, cu siguranta si confortul oferite de un scaun auto pentru copii mai mari. Inovatia RECARO ofera parintilor flexibilitatea de a-si modela rutina zilnica si le permite celor mici să fie transportati confortabil si în siguranta in orice moment.

INOVATIA 2 IN 1
Salia Elite este primul si singurul scaun auto din lume, cu structura 2 in 1 ( scaun tip scoica incorporat si detasabil de pe baza scaunului auto principal ) imbinand astfel perfect, siguranta, confortul si functionalitatea. Cele doar 2,9 kg ale scaunului tip scoica si posibilitatea fixarii si detasarii rapide a acestuia de pe baza, ofera parintilor mobilitate maxima, inca din prima zi a bebelusului .

ROTATIE 360 GRADE
Cu o simpla miscare a mainii, scaunul auto poate fi rotit 360°. Cea mai sigura si ergonomica modalitate de pozitionare si detasare a copilului din scaun si cel mai simplu mod de fixare si desfacere a centurilor de siguranta - rapid si fara stres ! Avantaj : mai mult timp de petrecut, alaturi de cei dragi.

ASP - PROTECTIE LATERALA AVANSATA
Protectiile integrate pot fi pliate rapid si simplu pe partea usii. In cazul unei coliziuni laterale, acestea absorb energia, reducand considerabil forta care ar actiona asupra copilului. Combinatia dintre scaunul pentru copii, structura acestuia si aripile laterale, ofera o protectie tripla impotriva coliziunilor laterale. In orice masina !

I-SIZE
Orientarea scaunului cu spatele la pozitia de mers, protectia optima impotriva coliziunilor laterale si instalarea intuitiva a ISOFIX-ului, ofera micilor exploratori siguranta maximă pe bancheta din spate. In cazul unei coliziuni frontale, in timpul pozitionarii catre sensul de deplasare, fortele sunt distribuite pe intregul corp, astfel incat zonele sensibile ale capului si gatului raman protejate. Scaunul pentru copii indeplineste standardele stricte de siguranta, în conformitate cu UN R129 .

TETIERA AJUSTABILA PE INALTIME, CU SISTEM DE CENTURI INTEGRAT
Copiii sunt intr-o continua crestere, astfel, o postură ergonomica este esentiala pentru acestia. Tetiera reglabila pe inaltime a scaunului tip scoica, cu sistemul de centuri integrat, permite un confort maxim al scaunelor, sustinand o postura sanatoasa, in timp ce ghidul optimizat de centuri sporeste siguranta in orice calatorie .

SISTEM DE CALATORIE
Puteti lasa copilul sa doarma in liniste in scaun, fara a fi necesar sa-l treziti pentru a face tranzitia de la masina la carucior. Cu ajutorul adaptorilor, scaunul tip scoica poate fi pozitionat pe cadrul caruciorului, beneficiind astfel de mobilitate maxima.

CARACTERISTICI DE SIGURANTA PENTRU ORICE CALATORIE

SISTEM DE CENTURI CU PRINDERE IN 5 PUNCTE
Reglarea intuitiva si centrala a centurii cu reglaj HERO permite ghidarea copilului pe scaun in mod sigur si simplu.
REGLARE CU O SINGURA MANA
O actiune cu o singura mana permite o pozitie de repaus confortabila si plana in timpul calatoriei (trei pozitii)
INSERT PENTRU NOU NASCUT
Ofera noului nascut o pozitie plana si ergonomica in timpul calatoriei cu masina.
SISTEM DE VENTILATIE INTEGRAT
Sistemul de ventilatie pasiva a aerului ofera calatoriilor prelungite, confortul necesar.
SPUMA PENTRU SCAUN AUTO
Se adapteaza perfect formei corpului copilului, oferind cel mai inalt nivel de confort.
INDICATORI CU LUMINA DE AVERTIZARE INTEGRATI PE SUPRAFATA BAZEI ISOFIX
Culoarea verde va asigura ca totul este instalat adecvat
PROTECTII TEXTILE PENTRU CENTURI
Reduce supraincalzirea bebelusului, in perioadele calde,protejand astfel pielea sensibila a bebelusului
TETIERA REGLABILA PE INALTIME, CU SISTEM DE CENTURI INTEGRAT
Permite o ajustare simpla si adaptata fiecarei perioade de dezvoltare a copilulului aflat in crestere, oferind astfel oricand, o pozitie ergonomica de sezut
SPUMA CU MEMORIE IN TETIERA
Confortabil pentru copil, ofera siguranta suplimentara, absorbind fortele rezultate in urma unui accident sau a unei coliziuni
SiSTEM BREVETAT- HERO, DE SIGURANTA
O singura unitate cuprinde centurile de umar, protectiile acestora si protectia pentru tetiera ce previne rasucirea si alunecarea hamului si simplifică procesul de fixare sigur și usor.
SISTEM DE CENTURI IN 3 PUNCTE PENTRU SCAUNUL TIP SCOICA
Reglarea intuitiva si centrala a centurii cu ghidaj HERO permite fixarea copilului pe scaun, in mod sigur și simplu
INSTALAREA CU UN SINGUR CLICK A ISOFIX-ULUI:
Instalarea simpla si mult mai sigura cu un singur click a bazei ISOFIX integrate făra centura de siguranta a vehiculului
ACTIONARE INTUITIVA CU O SINGURA MANA
Cu doar cateva miscari,scaunul tip scoica poate fi pozitionat sau detasat de pe baza isofix
PROTECTIE SOLARA
Scoica auto este echipata cu un parasolar imens (UPF 50), care va protejeaza copilul de vand si radiatiile solare
PICIOR DE SPRIJIN REGLABIL
Usor de pozitionat si reglat in vehicul imbunătăteste stabilitatea scaunului auto.

Standard UN R129/00 (i-Size)
Dimensiuni externe 44 / 63 - 68 / 61 - 69 cm (l/d/h)
Greutate 18 kg (cu scoica inclusa)
Click to order
Comanda Online
Total: