RECARO Salia Elite

11890.00
MDL

O combinație ingenioasă între o scoica auto și un scaun auto!

De la maternitate pana acasa, vizitand pentru prima data medicul pediatru si, desigur, primul drum pana la bunici - primele zile din viata unui copil sunt captivante. Prin combinatia dintre scaunul tip scoica de numai 2,9 kg si scaunul auto pentru copii, Salia Elite 2-in-1 este primul scaun auto din lume, ce reuneste toate avantajele unui scaun pentru nou nascuti cu siguranta si confortul oferite de un scaun auto pentru copii mai mari. Inovatia RECARO ofera parintilor flexibilitatea de a-si modela rutina zilnica si le permite celor mici să fie transportati confortabil si în siguranta in orice moment.

  • Direcția de deplasare: cu spatele la directia de mers (40-105 cm) / cu fata la sensul de mers (76-105 cm)
  • Acces usor datorita rotatiei la 360°
  • Scoica auto detasabila pentru bebelusi

FLEXIBILITATE ZI DE ZI

Salia Elite combină toate avantajele unei scoici auto cu siguranța și confortul unui scaun auto complet pentru copii mai mari. Scaunul auto i-Size cu conexiuni ISOFIX oferă siguranță maximă. Scaunul poate fi rotit la 360 de grade intr-un singur pas usor si cu adaptoarele potrivite puteti combina rapid si usor scaunul auto Salia Elite cu carucioarele RECARO. Sistemul ASP poate fi pliat și absoarbe energia în cazul unui impact lateral, făcându-l deosebit de sigur.


Caracteristici cheie a scaunului auto Salia Elite:
  • Inovatia 2 IN 1

Salia Elite cu structura 2 in 1 - scaun tip scoica incorporat si detasabil de pe baza scaunului auto principal. Astfel, combină toate funcțiile relevante pentru siguranță, confort si functionalitate ale ambelor într-un singur scaun. Cele doar 2,9 kg ale scaunului tip scoica si posibilitatea fixarii si detasarii rapide a acestuia de pe baza, ofera parintilor mobilitate maxima, inca din prima zi a bebelusului si posibilitatea de a lua copilul peste tot. Datorita unui adaptor special, marsupul poate fi instalat cu usurinta pe sasiul caruciorului.

  • Sistem de calatorie

Puteti lasa copilul sa doarma in liniste in scaun, fara a fi necesar sa-l treziti pentru a face tranzitia de la masina la carucior. Cu ajutorul adaptorilor, scaunul tip scoica poate fi pozitionat pe cadrul caruciorului RECARO, beneficiind astfel de mobilitate maxima.

  • Rotatie 360 de grade
Scaunul poate fi rotit cu ușurință la 360 de grade cu o simpla miscare a mainii, oferind libertate totală de acțiune. Cea mai sigura si ergonomica modalitate de pozitionare si detasare a copilului din scaun si cel mai simplu mod de fixare si desfacere a centurilor de siguranta - rapid si fara stres ! Avantaj : mai mult timp de petrecut, alaturi de cei dragi.
  • ASP - Protectie laterala avansata
Protectiile integrate pot fi pliate rapid si simplu pe partea usii. In cazul unei coliziuni laterale, acestea absorb energia, reducand considerabil forta care ar actiona asupra copilului. Combinatia dintre scaunul pentru copii, structura acestuia si aripile laterale, ofera o protectie tripla impotriva coliziunilor laterale. In orice masina !
  • Reaslizat dupa standard I-SIZE

Orientarea scaunului cu spatele la pozitia de mers, protectia optima impotriva coliziunilor laterale si instalarea intuitiva a ISOFIX-ului, ofera micilor exploratori siguranta maximă pe bancheta din spate. In cazul unei coliziuni frontale, in timpul pozitionarii catre sensul de deplasare, fortele sunt distribuite pe intregul corp, astfel incat zonele sensibile ale capului si gatului raman protejate. Scaunul pentru copii indeplineste standardele stricte de siguranta, în conformitate cu UN R129 . Copiii peste 15 luni și peste 76 cm înălțime pot să călătorească cu fața la sensul de mers.

  • Indicatori cu lumina de avertizare integrati pe baza baza ISOFIX

Indicatorii vizuali clari vă arată că totul este în ordine. De exemplu, dacă conectorii ISOFIX sau piciorul de susținere sunt instalați corect sau dacă scaunul pentru copii este poziționat așa cum ar trebui, indiferent dacă este orientat spre față sau cu spatele - culoarea verde va asigura ca totul este instalat corect.


Caracteristici suplimentare:
  • Sistem de centuri cu prindere in 5 puncte in scaun auto
Reglarea intuitiva si centrala a centurii cu reglaj HERO permite fixarea copilului in scaun auto in mod sigur si simplu cu sitemul integrat de centuri in 5 puncte.
  • Sistem de centuri in 3 puncte pentru scaun auto tip scoica
Reglarea intuitiva si centrala a centurii cu ghidaj permite fixarea bebelusului in scoica in mod sigur și simplu cu ajutorul sistemului de centuri in 3 puncte.
  • Inserție pentru nou-născuți
Ofera noului nascut o pozitie plana si ergonomica in timpul calatoriei cu masina.
  • Instalare sigură cu ISOFIX

Scaunul auto Salia Elite poate fi instalat ușor și sigur cu conectorii ISOFIX de pe bază cu un singur click.

  • Spumă confortabilă a zonei de sezut a scaunului auto

Inspirată de industria auto, spuma noastră pentru scaune confortabile se adaptează perfect formei corpului copilului dumneavoastră și oferă cel mai înalt nivel de confort.

  • Picior de sprijin reglabil

Ușor de reglat în vehicul și asigură siguranță maximă.

  • Reglare individuală a unghiului spătarului

Scaunul auto are cinci poziții de înclinare care pot fi reglate cu o singură mână, indiferent dacă copilul este plasat cu fața sau cu spate la sensul de mers.

  • Protectii textile pentru centuri de siguranta

Materialul care acoperă protecțiile nu se încălzește și are întotdeauna grijă de pielea delicată a copilului nu se încălzește și are întotdeauna grijă de pielea delicată a copilului.

  • Sistem de siguranta brevetat HERO

Sistemul HERO cuprinde tetiera, centurile și suporturile pentru umeri într-un singur sistem care le împiedică să se răsucească și să alunece, și simplifică procesul de fixare sigur și usor.

  • Tetiera ajustabila pe inaltime c sistem de centuri integrat
Copiii sunt intr-o continua crestere, astfel, o postură ergonomica este esentiala pentru acestia. Tetiera reglabila pe inaltime a scaunului auto cu sistemul de centuri integrat permite o ajustare simpla si un confort maxim al scaunelor, sustinand o postura sanatoasa, in timp ce ghidul optimizat de centuri sporeste siguranta in orice calatorie .
  • Sistem de ventilatie integrat
Sistemul de ventilatie pasiva a aerului ofera calatoriilor prelungite confortul necesar.
  • Ptotectie solara

Scoica auto este echipata cu un parasolar imens (UPF 50), care va protejeaza copilul de vânt si radiatiile solare.


Instalare scaun auto Salia Elite:

Scaunul auto Salia Elite se instalează folosind baza ISOFIX încorporată. Într scoica auto detașabila copilul este fixat folosind centuri de siguranta în 3 puncte. În scaunul auto copilul este asigurat cu centuri de siguranță interne în 5 puncte echipat cu sistem de reglare HERO.


Instrucțiuni de curățare
  • husă ușor detașabilă și lavabilă la 30 de grade in masina de spalat

Caracteristici generale:
Certificare: UN R129/00 (i-Size)
Vârsta recomandată: de la nastere până la 4 ani
Înălțimea recomandată: 40 - 105 cm
Greutate maximă admisă: 18 kg
Ajustare centuri de siguranță: da
Ajustare tetiera: da
Pozitionare:
  • cu spatele la sensul de mers: 40 - 105 cm
  • cu fata la sensul de mers: 76 - 105 cm
Instalare: baza ISOFIX cu picior de sustinere ajustabil
Protectie laterala: da
Pozitii inclinare spatar: da
Optiuni: scaun auto tip scoica detasabil
Dimensiunea scaunului: 44 x 63-68 x 61-69 cm
Greutate scaun: 18 kg

Produse înrudite: