RECARO Toria Elite i-Size

6260.00
MDL

Copilul tău crește? Atunci Toria Elite de la RECARO crește odată cu copilul tău.

Proiectat pentru protectie desavarsita, noul scaun pentru copii Toria Elite combina cele mai inalte standarde de siguranta, confort sporit si design remarcabil.

Scaunul versatil pentru copii, care "creste" impreuna cu tinerii calatori, poate fi reglat individual pe inaltime si se adapteaza perfect la diferite dimensiuni ale corpului.


  • Direcția de mers: cu fata la sensul de mers (76 - 150 cm)
  • Siguranță și divertisment: sistemul audio cu difuzoare încorporate
  • Trecerea de la un sistem integrat de centuri în 5 puncte la centura de siguranta a masinii în trei puncte este deosebit de ușoară.

EXPERTUL DE ÎNREDERE ÎN SIGURANȚĂ

Conceput pentru protecția fără compromisuri a copiilor, noul Toria Elite combină cel mai recent standard de siguranță i-Size cu confort sporit de călătorie și design remarcabil. Scaunul auto versatil pentru copii, care crește odată cu micii călători, poate fi reglat individual pe înălțime în 14 poziții și astfel se adaptează perfect la diferite dimensiuni ale corpului. Echipat cu un sistem de ventilație pasiv, un scaun confortabil din spumă și o poziție înclinare ergonomica, odihna nu ar putea fi mai ușoară, în timp ce difuzoarele integrate (doar la modelele PRIME) în zona capului le permit copiilor să asculte melodiile preferate în timp ce țin capul într-o zonă protejată.


Caracteristici cheie a scaunului auto Toria Elite:
  • Usor convertibil - Creste odata cu copilul

Scaunul poate fi folosit pentru un copil, incepand cu varsta de cincisprezece luni, pana la cea de doisprezece ani – tetiera "creste" astfel, odata cu copilul. Conversia de la sistemul integrat de centuri in 5 puncte ale scaunului, la centura in trei puncte a masinii este incredibil de simpla si rapida. Spătarul și tetiera reglabile pe înălțime se adaptează în 14 poziții la înălțimea copilului și cresc automat odată cu ei.

  • Sound System

Difuzoarele sunt incorporate in tetierele scaunului, pentru distractie maxima in timpul calatoriei cu masina ! Copiii se pot lasa pe spate si se pot relaxa in timp ce capul lor ramane protejat de tetiera (doar in versiunea PRIME).

  • ASP- Protectie laterala avansata

Protectiile detasabile pot fi fixate rapid si simplu, pe aripile laterale ale scaunului auto pentru copii. In cazul unei coliziuni laterale, acestea absorb energia de impact, reducand forta care ar actiona asupra copilului, oferind protectie maxima. Protectiile trebuie instalate intotdeauna pe partea usii automobilului, langa care este asezat scaunul auto al copilului.

  • Sistem de ventilare a aerului

De fapt, sistemul de ventilatie face sederea pe perioade lungi deosebit de confortabila, iar acest lucru este asigurat de orificiile inserate in structura exterioara a scaunului, precum si de insertiile de tip plasa de pe suprafata scaunului, ce permit fluxul continuu de aer.

Secretul unei calatorii bune este sa te bucuri de plimbare, iar designul Toria Elite se asigura ca toata lumea o face.

  • Instalare intuitiva

Sistemul ISOFIX si punctul suplimentar de ancorare Top-Tether, asigură ușurința în utilizare și, desigur, indeplinesc cerintele stricte ale standardului actual de siguranta i-Size.

Cele trei puncte de ancorare mentin stabilitatea scaunului si, in caz de accident, absorb fortele care actioneaza asupra copilului. Odata instalat, scaunul pentru copii poate ramane pe bancheta, nefiind necesara scoaterea din masina pentru conversia acestuia la varianta pentru copii mai mari (100 -150 cm).

  • Pozitia individuala de înclinare cu o singura mana

Acest scaun este echipat cu mai multe poziții de înclinare - accesibile indiferent dacă copilul este asigurat cu sistemul de centuri integrat sau cu centura de siguranță a vehiculului. Pozitia de somn ofera confort maxim. Ergonomic - permite reglarea inclinarii cu o singura mana, in timp ce copilul este asezat, pentru o plimbare confortabilă în orice poziție.


Caracteristici suplimentare:
  • Carcasă care absoarbe energie

În cazul unei coliziuni, energia de impact este deviată prin carcasă și absorbită de ea.

  • Sistem de siguranta HERO patentat

Copiii cu înălțimea între 76 si 105 cm pot fi prinși simplu și rapid cu ajutorul sistemului de siguranță HERO patentat. O singură unitate formată din pernițe de umăr, centuri de umăr și tetiera previne răsucirea și alunecarea centurilor și simplifică procesul de prindere sigur și ușor.

  • Depozitare integrată pentru centuri

Conversie ușoară a scaunului la nivelul următor prin depozitarea centurilor integrate, fără a fi nevoie să le îndepărtați.

  • Protectii pentru centuri de siguranta

Materialul care acoperă protecțiile nu se încălzește și are întotdeauna grijă de pielea delicată a copilului.

  • Scaun confortabil din spumă

Se adapteaza perfect la forma corpului copilului si ofera cel mai inalt nivel de confort.

  • Marcarea ghidajelor centurii de siguranță

Marcajele verzi de pe ghidajele centurii ajută la asigurarea instalarii corecte.

  • Design ergonomic

Suprafețele laterale plate permit părinților să plaseze copilul în scaunul auto într-o poziție ergonomică.

  • Manevrare intuitivă

Nimic complicat, toate cele mai importante funcții pot fi utilizate ușor și intuitiv, fără prea multe griji.


Instalarea scaunului auto și fixarea copilului:

Scaunul auto se instaleaza cu fata la directia de mers a mașinii.

  • Pentru grupa 1 (înălțime până la 105 cm) folosind sistemul ISOFIX în combinație cu Top Tether. Trei puncte de prindere mențin scaunul în poziția corectă și distribuie energia care acționează asupra copilului în cazul unei coliziuni. Un sistem de centuri în 5 puncte este utilizat cu un reglator central intuitiv de centuri și ghidaje HERO.
  • Pentru grupa 2-3 (înălțime de la 100 la 150 cm):

Prima opțiune: Utilizarea sistemului ISOFIX și a centurilor de siguranță auto.

A doua opțiune: Folosind centurile de siguranță auto și fără a utiliza sistemul ISOFIX. Se folosește centura de siguranță standard.


Instrucțiuni de curățare
  • husă ușor detașabilă și lavabilă la 30 de grade in masina de spalat

Caracteristici generale:
Certificare: UN R129/03 (i-Size)
Vârsta recomandată: de la 15 luni pana la 12 ani
Înălțimea recomandată: 76 - 150 cm
Greutate maximă admisă: 36 kg
Ajustare centuri de siguranță: da
Ajustare tetiera: da
Pozitionare:
  • cu fata la sensul de mers: 76 - 150 cm
Instalare: sistem ISOFIX în combinație cu Top Tether
Protectie laterala: da
Pozitii inclinare spatar: da
Optiuni: insert detasabil pentru copii micuti, sound system
Dimensiunea scaunului: 43 x 53 x 63 cm
Greutate scaun: 12.5 kg

Produse înrudite: