RECARO Salia 125 i-Size

8720.00
MDL

Ofera siguranta pe o perioada indelungata: de la nastere pana la 7 ani.

  • Direcția de mers: cu spatele la sensul de mers (40-105 cm) / cu fata la sensul de mers (76-125 cm)
  • Acces usor datorita rotatiei la 360°
  • Inserție confortabilă pentru nou-născuți

Cu o structura mult mai usoara si compacta decat a tuturor celorlalte scaune auto din aceeasi categorie, fara a diminua insa confortul sau siguranta, noul scaun auto pentru copii, Salia 125, depaseste cu adevarat orice asteptare si surprinde placut, atat in privinta designului si confortului, cat si a tehnologiei avansate si a calitatii materialelor.

EXPERT DE ÎNREDERE ÎN SIGURANȚĂ

Salia 125 - este cel mai sigur si confortabil partener de drum al copilului tau, in calatoriile cu masina, impresionand prin perioada indelungata de folosinta - de la nastere pana la 7 ani. Poate fi folosit atât cu fața la direcția de mers, cât și cu fața contra direcției de mers. Nimic nu stă în calea unei călătorii plăcute, datorită spumei confortabile și insertului confortabil detașabil pentru nou-născuți pentru cei mai mici călători. Scaunul auto este echipat cu sistemul de protecție brevetat Recaro HERO: suport pentru umeri, tetiera confortabilă și centurile de umăr formează un singur sistem - centurile nu se răsucesc, oferind copilului confort și siguranță. Dar RECARO s-a gândit și la părinți în ceea ce privește confortul. Datorită rotației de 360 ​​de grade, copilul poate fi asezat si scos din scaun intr-un mod ergonomic si rapid.


Caracteristici cheie a scaunului auto Salia 125:
  • Perioada lungă de utilizare

Salia 125 impresioneaza printr-o perioada lunga de utilizare - potrivit copiilor de la nastere pana la 7 ani (40 - 125 cm). Tetiera reglabilă pe înălțime se adaptează perfect înălțimii copiilor in fiecare perioada de crestere a acestora. Inserția confortabilă pentru nou-născuți oferă protecție și confort chiar și pentru cei mici.

  • Rotatie pe baza 360°

Scaunul poate fi rotit cu ușurință la 360 de grade, oferind libertate totală de acțiune. Datorita functiei practice de rotatie, scaunul poate fi rotit dintr-o singura miscare, pentru a usura asezarea copiilor in scaunul auto. Iar apoi scaunul se rotește înapoi în poziția inițială. Acest lucru reprezinta un real suport pentru parintii care au probleme cu spatele, facilitand procesul de asezare a copilului in pozitia optima de sezut.

  • Protecție laterală avansată (ASP)

Protectiile laterale pliabile pot fi atașate rapid și ușor de scaunul auto pentru copii. In cazul unei coliziuni laterale, acestea absorb energia de impact, reducand considerabil forta care ar actiona asupra copilului, oferind astfel, protectie maxima. Protectiile trebuie instalate (depliate) intotdeauna pe partea portierei masinii.

  • Sistem de ventilație a aerului
Transforma orice calatorie, indiferent de durata ei, intr-o experienta placuta si confortabila, iar acest lucru este asigurat de orificiile de pe partea exterioara a scaunului, precum si de insertiile tip plasa din structura husei textile, ce permit fluxul continuu de aer. Secretul unei calatorii perfecte este sa va bucurati cu adevarat de plimbare, iar designul ingenios al noului model, Salia 125 se asigura ca toata lumea o face.
  • Instalare intuitivă

Utilizarea sistemului isofix, precum si a piciorului de fixare fac instalarea simpla si rapida, asigurand o pozitionare stabila si sigura a scaunului pentru copii in masina.

In plus, sistemul de siguranta indeplineste cerintele stricte ale noului standard de siguranta i-Size. Cele trei puncte de ancorare mentin scaunul in pozitie si absorb energiile care actioneaza asupra copilului in cazul unui accident. Baza integrată este echipată cu indicatoare informative pentru instalarea corectă și facilitează controlul siguranței copilului.

  • Poziția individuală de înclinare

Scaunul auto pentru copii Salia 125 are cinci pozitii de inclinare. Acestea pot fi folosite indiferent daca copilul este asigurat cu sistemul de centuri integrat sau cu centura de siguranta a vehiculului. Pozitia de odihna este foarte apropiata de pozitia standard de somn, oferind astfel, confort desavarsit. Pot regla nivelul de inclinare al scaunului, cu o singura mana.


Caracteristici suplimentare:

  • Carcasă care absoarbe energie

În cazul unei coliziuni, energia de impact este deviată prin carcasă și absorbită de aceasta.

  • Sistem de siguranță patentat HERO

Copiii cu înălțimea de la 40 la 105 cm pot fi asigurați rapid și ușor folosind sistemul de siguranță patentat HERO. O singură unitate formată din pernițe de umăr, centuri de umăr și tetiera, previne răsucirea și alunecarea centurilor și simplifică procesul de prindere sigur și ușor.

  • Tetiera reglabila pe inaltime cu sistem de centuri integrat in 5 puncte

Reglarea ușoară oferă copilului dvs. în creștere o poziție de ședere ergonomică, fixată în scaun în mod sigur și simplu, cu ajutorul sistemului nostru intuitiv de reglare centrală a hamului și a ghidajului pentru centuri HERO (40-105 cm).

  • Scaun confortabil din spumă

Captuseala din spumă a scaunului se adaptează perfect formei corpului copilului si oferă cel mai înalt nivel de confort.

  • Marcaje de ghidare a centurii de siguranță

Marcajele verzi de pe ghidajele centurii ajută la asigurarea instalării corecte.

  • Design ergonomic

Suprafețele laterale plate permit părinților să plaseze copilul într-o poziție ergonomică în scaunul auto.

  • Compartiment depozitare pentru centuri încorporat

Conversie ușoară la nivelul următor datorită spațiului de depozitare integrat al centurii, fără a fi nevoie să scoateți sistemul de centuri.

  • Utilizare intuitivă

Nimic complicat, toate cele mai importante funcții pot fi utilizate ușor și intuitiv, fără prea multe griji.

  • Inserție pentru nou-născuți

Inserția super moale pentru nou-născuti a fost concepută pentru a se asigura că copilul dumneavoastră se simte cât mai confortabil posibil în scaunul auto.


Instalare:

Recaro Salia 125 se instalează, folosind baza cu sistem de prindere ISOFIX și picior de sustinere ajustabil. Se foloseste contra sensului de mers pana la inaltimea copilului de 105 cm. Copilul in scaun este prins cu centuri interne de siguranta in 5 puncte. Pentru copiii mai mari, de la 76 la 125 cm înălțime, scaunul este instalat cu fața în direcția de mers, centurile interne sunt îndepărtate și copilul este fixat cu ajutorul centurii de siguranta standard a mașinii.


Instrucțiuni de curățare
  • husă ușor detașabilă și lavabilă la 30 de grade in masina de spalat

Caracteristici generale:
Certificare: UN R129/03 (i-Size)
Vârsta recomandată: de la nastere până la 7 ani
Înălțimea recomandată: 40 - 125 cm
Greutate maximă admisă: 25 kg
Ajustare centuri de siguranță: da
Ajustare tetiera: da
Pozitionare:
  • cu spatele la sensul de mers: 40 - 125 cm
  • cu fata la sensul de mers: 76 - 125 cm
Instalare: ISOFIX cu picior de sustinere ajustabil
Protectie laterala: da
Pozitii inclinare spatar: da
Optiuni: insert detasabil pentru nou-nascuti
Dimensiunea scaunului: 48 x 44 x 74 cm
Greutate scaun: 14.8 kg

Produse înrudite: