Recaro Lexa Elite

6400.00
MDL
Carucior Lexa Elite Recaro ce combina cele mai bune caracteristici ale unui carucior standard, cu ale unuia compact si usor. Utilizare de la nastere la 22 kg!

Carucior reversibil: pozitionarea sezutului cu fata catre parinte ofera acestuia, inca din prima zi, confortul emotional de care are nevoie, permitandu-i astfel, sa urmareasca orice miscare a celui mic. Mai tarziu, cand copilul va creste si va dori sa descopere lumea, sezutul se poate redirectiona cu fata catre pozitia de mers, astfel incat cel mic sa se poata bucura de tot ce vede in jurul lui.

Carucior usor ale carei manevrabilitati, confort, fiabilitate, design compact, calitate a materialelor folosite sunt doar cateva dintre avantajele folosirii acestui carucior.

In plus, suspensiile reglate pentru un confort optim in timpul mersului si rotile pivotante asigura placerea oricarei calatorii, iar cosul mare de cumparaturi ofera spatiu suplimentar de depozitare pentru tot ce ai nevoie.


Caracteristici Carucior Recaro Lexa Elite:

Carucior Recaro Lexa Elite cu SCAUN REVERSIBIL

Pozitia scaunului poate fi schimbata de la cea orientata cu fata catre parinte la cea cu spatele catre acesta si inapoi, din nou, cu o simpla miscare a incheieturii mainii. Indiferent daca micutul doarme adanc sau sta in pozitia sezut, explorand lumea, este pur si simplu confortabil !

Carucior Recaro Lexa Elite cu PLIERE COMPACTA

Caruciorul Lexa Elite se pliaza usor. Autoportant si cu cea mai compacta dimensiune posibila atunci cand este pliat, ocupa putin spatiu si poate fi depozitat fara efort.

Carucior reversibil USOR

Datorita greutatii sale de aprox. 8 kg, acest carucior usor si compact Lexa este incredibil de simplu de folosit, transportat sau depozitat.

POZITIA DE INCLINARE

Spatarul reglabil permite atat o pozitie orizontala, ideala pentru cei mai mici, cat si o pozitie verticala, relaxanta, pentru copiii mai mari. Suportul pentru picioare reglabil ofera confort suplimentar.

Carucior de calatorie ce se poate transforma in SISTEM DE CALATORIE

Pe langa utilizarea cu unitatea de scaun standard, cadrul caruciorului Lexa Elite este, de asemenea, compatibil cu scaunele noastre auto, Avan si Salia Elite, fiind necesar setul de adaptori pentru fixarea acestora pe cadru – SE ACHIZITIONEAZA SEPARAT.

Carucior reversibil cu SASIU CONFORTABIL

Suspensia pe patru roti si sasiul extrem de confortabil amortizeaza orice denivelare a terenului. Manevrarea acestui carucior usor este facilitata de rotile pivotante la 360° si blocabile pe directie, acesta fiind in aceeasi masura, agil si confortabil.

  • Carucior de calatorie dotat cu o curea de transport – Lexa Elite pliat mic poate fi ridicat și transportat cu ușurință cu cureaua de umăr. Asa ca ai mainile libere si poti purta si copilul in brate.
  • Copertina de soare foarte mare, reglabilă pe înălțime – Copertina de soare foarte mare cu parasolar retractabil protejează pielea sensibilă a copilului dumneavoastră de vânt și razele UV și poate fi reglată cu ușurință pe înălțime.
  • Fereastra Peakaboo – Fereastra de vizualizare asigura o circulatie optima a aerului si o vedere clara a copilului.
  • Cos de cumparaturi – Coș mare de cumpărături ușor accesibil.
  • Mâner din piele PU – Plăcut la atingere și robust împotriva factorilor externi.
  • Sistem de ham în 5 puncte cu cataramă magnetică – Tampoanele suplimentare pentru umeri și ham din material moale oferă un plus de confort, în timp ce catarama magnetică a hamului îl face foarte ușor de fixat.
  • Carucior reversibil cu suport pentru picioare reglabil – Suporturi pentru o pozitie optima de intins in carucior.
  • Inserții din plasă – Inserțiile din plasă în părțile laterale ale husei scaunului permit un flux bun de aer și fac perioade lungi de șezut în cărucior cu adevărat confortabil.
  • Frâne flip-flop – Frânele pot fi acționate cu toate tipurile de pantofi sau desculț.
Produse înrudite: