RECARO Celona

10050.00
MDL
SUSPENSIE COMPLETA
Suspensia pe patru roti si sasiul foarte confortabil compenseaza disconfortul creat de suprafetele inegale. Aceasta înseamna ca Celona poate aluneca incredibil de lin pe orice teren. Numai zborul este mai lin.

MECANISM DE PLIERE CU O SINGURA MANA
Caruciorul Celona poate fi pliat simplu si rapid cu o singura mana. Acesta poate fi pliat cu unitatea de scaun orientata atat inainte, cat si spre spate.Caruciorul poate fi pliat cu unitatea de scaun orientata spre inainte sau spre spate. Cu optiunea "Self-standing" si cu cea mai compacta dimensiune posibila atunci cand este pliat, ocupa incredibil de putin spatiu. Manerul de transport este acoperit integral cu piele faux, ceea ce facilitează transportul, plierea si depozitarea caruciorului. Partenerul tau perfect, in orice calatorie !

Caracteristici pentru orice calatorie:

  • Maner reglabil pe inaltime: Poate fi ajustat ergonomic pentru orice dimensiune a corpului
  • Roti rezistente la perforare: Fara a necesita intretinere suplimentara, rotile umplute cu spuma sunt usor de ingrijit si pot rula lejer pe orice tip de teren, fie ca este vorba despre asfalt, pietris sau trasee de parc
  • Frane cu flip-flop: Franele pot fi operate cu orice tip de incaltaminte si chiar cu picioarele goale
  • Roti fata pivotante: Manevrare facila datorita rotilor pivotante blocabile la 360 de grade
  • Roti detasabile: Pentru o forma cat mai compacta la pliere
  • Cos de cumparaturi suplimentar: Cos de cumparaturi extra-mare, cu o capacitate de pana la 5 kg
  • Zone reflectorizante: Vizibilitate imbunatatita, pentru mai multa siguranta in jungla metropolitana, in conditii de lumină scazuta
  • Accesorii suplimentare: Cu adaptorul furnizat odata cu produsul, puteti transforma caruciorul sport pentru copii Celona, intr-un sistem Travel RECARO.
DETALII TEHNICE:

Standard: EN 1888
Dimensiuni exterioare (L / D / H): 57/79/93 - 110 cm
Dimensiuni exterioare pliate (L / D / H): 57/30/65 cm 57/28/64 cm (doar cadru fara scaun sport)
Greutate: 12,5 kg sau 8 kg (doar cadrul)
Produse înrudite: