RECARO Salia

8710.00
MDL

Călătorie în siguranță de la naștere!

Scaunul auto pentru copii RECARO Salia este conceput pentru copii de la nastere pana la 4 ani, cu inaltime de pana la 105 cml. Acest scaun este un model modificat al scaunului predecesor RECARO Zero.1. Principalele avantaje ale acestui model sunt utilizarea încă de la naștere, precum și un mecanism de rotire care permite scaunului să se rotească la 360 de grade pentru o așezare confortabilă a copilului și o schimbare ușoară a direcției. Cadrul scaunului este realizat din plastic rezistent la impact. Spătarul scaunului se conformează contururilor scaunului auto.

Tot ce este necesar, pentru ca intreaga familie sa se poata bucura de calatorie !

  • Direcția de mers: cu spatele la sensul de mers (40-105 cm) / cu fata la sensul de mers (76-125 cm)
  • Acces usor datorita rotatiei la 360°
  • Inserție confortabilă pentru nou-născuți

LIBERTATEA DE ACȚIUNE

Privește lumea din jurul tău: rrotația la 360 de grade îți oferă libertatea de a te adapta la fiecare situație. Dar o călătorie plăcută este una în care toată lumea se bucură de călătorie. Reductorul ultra-flexibil pentru nou-născuți a fost conceput pentru a se asigura că copilul dumneavoastră stă perfect și cât mai confortabil posibil în scaunul auto. Tetiera reglabila pe inaltime cu centura incorporata asigura postura corecta, in timp ce ghidajele centurii sporesc siguranta. Un picior de sprijin reglabil  mărește stabilitatea scaunului, iar un sistem de indicatoare vă anunță montarea corectă.


Caracteristici cheie a scaunului auto Salia:
  • Rotație la 360 de grade pe baza

Scaunul auto poate fi rotit cu ușurință la 360 de grade cu o singura pentru o libertate totală de acțiune. Această funcție simplă vă permite să vă asezati rapid copilul, precum și să-l ridicați din scaun, după care scaunul auto poate fi rotit înapoi în poziția inițială.

  • Inserție pentru nou-născuți

RECARO a dezvoltat o inserție pentru nou-născuți extra moale pentru a se asigura că copilul dumneavoastră este poziționat perfect în scaunul pentru copil cât mai confortabil posibil. Aceasta va oferi copilului cel mai inalt nivel de confort si siguranta maxima. Inserția poate fi detasata si curatata la masina de spalat de ori de cate ori este necesar.

  • Realizat conform standardul I-Size
Scaunul pentru copii indeplineste standardele stricte de siguranta in conformitate cu UN R129. Pozitionarea rear-facing (transportul orientat spre spate) , protectia optima impotriva coliziunilor laterale si instalarea intuitiva a sistemului ISOFIX ofera micilor exploratori siguranta maxima pe bancheta din spate. Atunci cand scaunul este pozitionat front-facing (catre directia de deplasare), in cazul unei coliziuni frontale, fortele sunt distribuite pe intregul corp, astfel incat zonele fragile ale capului si gatului raman protejate.
  • Tetiera reglabila pe inaltime cu sistem de centuri integrat
Deoarece sunt in continua crestere, o postura ergonomica este esentiala pentru copii !
Tetiera reglabila pe inaltime, cu sistemul integrat de centuri, permite un confort maxim al scaunelor, mentinand in acelasi timp, o postura sanatoasa . Sistemul optimizat de centuri sporeste siguranta fiecarei calatorii.
  • ASP - Advanced Side Protection
Protectiile laterale integrate pot fi pliate rapid si simplu pe partea usii, in functie de locul unde este pozitionat scaunul auto pe bancheta vehiculului. In cazul unei coliziuni laterale, aceste protectii laterale absorb energia socului si reduc forta ce ar actiona asupra copilului . Combinatia dintre structura scaunului auto si aripile laterale ale acestuia ofera dubla protectie impotriva coliziunilor laterale, indiferent de masina !
  • Indicatori pe baza ISOFIX
Indicatoarele practice ale bazei isofix va indica instantaneu, prin intermediul luminii verzi daca baza si scaunul pentru copii au fost corect instalate, pozitionate si fixate. Asadar aveti bifate toate informatiile importante, dintr-o privire ! Si ce este si mai important este ca micutul dvs. este in deplina siguranta !

Caracteristici suplimentare:
  • Spuma cu memorie in tetiera
Super confortabila pentru copil, fiind recunoscuta pentru capacitatea sa de absorbtie a fortelor rezultate in urma unui accident sau a unei coliziuni.
  • Sistem de centuri in 5 puncte
Sistemul intuitiv, pozitionat central, de reglare a centurii cu ghidaj patentat - HERO permite fixarea rapida si sigura a copilului in scaun.
  • Spuma integrata in scaun
Se adapteaza perfect formei corpului copilului dvs., oferind cel mai inalt nivel de confort .
  • Înclinare individuală a spătarului

Salia are cinci poziții de înclinare, care pot fi reglate cu o singură mână, indiferent dacă copilul este plasat în față sau cu spatele la sensul de mers.

  • Protectii pentru centuri
Reduc supraincalzirea pe timpul verii - prevenind astfel ranirea pielii sensibile a bebelusului
  • Sistem de siguranta brevetat HERO
O singura unitate, ce cuprinde : protectii, centuri de umar si protectie tetiera, previne rasucirea si alunecarea centurilor, simplificand mult procesul de pozitionare si fixare a acestora.
  • Instalare sigură cu ISOFIX doar cu un singur clic
Instalarea simpla si sigura cu ajutorul unui simplu clic al bazei ISOFIX integrate.
  • Actionare intuitiva cu o singura mana
Toate functiile importante pot fi actionate intuitiv cu o singura mana, pentru flexibilitate maxima.
  • Sistem de ventilatie
Sistemul de ventilatie a aerului pasiv face sederea prelungita in scaunul auto, deosebit de confortabila, in timpul calatoriei.
  • Picior de sprijin reglabil
Foarte usor de reglat in vehicul, acesta sporeste stabilitatea scaunului auto.

Instrucțiuni de curățare
  • husă ușor detașabilă și lavabilă la 30 de grade in masina de spalat

Caracteristici generale:
Certificare: UN R129/00 (i-Size)
Scor ADAC: 2.3
Vârsta recomandată: de la nastere până la 4 ani
Înălțimea recomandată: 40 - 105 cm
Greutate maximă admisă: 18 kg
Ajustare centuri de siguranță: da
Ajustare tetiera: da
Pozitionare:
  • cu spatele la sensul de mers: 40 - 105 cm
  • cu fata la sensul de mers: 76 - 105 cm
Instalare: sistem ISOFIX cu picior de sustinere ajustabil
Protectie laterala: da
Pozitii inclinare spatar: da
Optiuni: insert detasabil pentru nou-nascuti
Dimensiunea scaunului: 48 x 63-68 x 61-69 cm
Greutate scaun: 15 kg
Produse înrudite: