RECARO Young Sport Hero

4870.00
MDL

Ușor de instalat, demontat și transportat!


Scaunul Young Sport Hero - perfect adaptabil calatoriei in timp a copilului dvs. Este recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 9 luni si 12 ani ( 9- 36 kg ) oferind protectia maxima necesara, diferitelor etape de crestere. Acesta este unul dintre cele mai apreciate scaune auto din categoria celor de grupa 9-36, ce detine numeroase premii internationale, atat datorita protectiei suplimentare oferite in cazul unui impact lateral sau frontal, cat si datorita confortului perfect adaptabil necesitatilor fiecarei varste.

RECARO Young Sport Hero este prevazut cu un tip innovator de centuri de siguranta, cu prindere in 5 puncte, ce garanteaza siguranta sporita pentru copiii din grupul 1 de varsta (aproximativ 9 luni - 4 ani): in timp ce spatarul scaunului este ajustat, pentru a se potrivi perfect, centurile de siguranta se ajusteaza in mod automat, in pozitia corecta, pentru a asigura protectia ideala. In momentul in care copilul a crescut, centurile de siguranta in 5 puncte ale scaunului se scot pur si simplu, urmand a fi folosite centurile de siguranta in 3 puncte, din dotarea autovehicolului.

Scaunele auto RECARO detin toate aprobarile si testele de siguranta EU si internationale, oferind copiilor, maximul de siguranta si confort in timpul calatoriei cu masina.

  • Direcția de deplasare: cu fata la sensul de mers (9-36 kg)
  • Inspirat din industria auto: spumă confort
  • Se potrivește aproape oricărei mașini datorită instalării universale

UN PRIETEN DE CĂLĂTORIE VERSATIL

Siguranța maximă trebuie asigurată în fiecare zi: Young Sport Hero este un scaun auto pentru copii proiectat de RECARO, care este ușor și sigur de instalat și demontat în aproape orice mașină cu ajutorul centurii de siguranță auto. Indiferent cu cine călătoriți sau cu ce mașină, este important ca copiii dumneavoastră să fie în siguranță, indiferent de destinație. Și întrucât un astfel de scaun pentru copii nu trebuie să fie greu de manevrat, RECARO l-a proiectat să cântărească doar aproximativ 8 kg. Prin urmare, este ușor de instalat, ușor de îndepărtat și ușor de transportat.


Caracteristici cheie a scaunului auto Young Sport Hero:
  • Instalare universală

Scaunul auto poate fi instalat ușor și rapid în mașini fără ISOFIX folosind centura de siguranță. Este universal, ceea ce înseamnă că poate fi instalat în aproape orice mașină.

  • Crește cu copilul dumneavoastră

Datorită spătarului reglabil pe înălțime cu tetiera integrată, scaunul pentru copil se adaptează perfect înălțimii copilului și crește odată cu el.

  • Protectie laterala avansata (ASP)

Protecțiile încorporate oferă protecție maximă. În cazul unui impact lateral, acestea absorb energia de impact care ar afecta copilul și garantează o călătorie fără probleme pentru copil și părinți.

  • Reglarea unghiului scaunului

Zona de șezut a scaunului pentru copii poate fi reglată în poziția de odihnă pentru copiii mici de până la 18 kg. Astfel, copilul dumneavoastră se poate bucura de cel mai înalt nivel de confort, stând sau dormind. Reglarea spatarului pentru pozitia de odihna se realizeaza foarte simplu, prin detensionarea usoara a centurilor de prindere a scaunului pe bancheta si rotirea butoanelor laterale, la nivelul dorit.

  • Greutate redusă

Cu o greutate de doar 8 kg, scaunul pentru copii Young Sport Hero poate fi demontat rapid și transferat cu ușurință de la o mașină la alta. De asemenea, poate fi dus în casă sau așezat pe iarbă în timpul unui picnic și apoi reinstalat în mașină.

  • Sistem de siguranță HERO patentat

Copiii cu o greutate de până la 18 kg pot fi asigurați rapid și ușor cu ajutorul sistemului de siguranță HERO patentat. O singură unitate formată din pernițe de umăr, centuri de umăr și tetieră previne răsucirea și alunecarea centurilor.


Caracteristici suplimentare:
  • Sistem de centuri cu 5 puncte reglabile pe diferite trepte de inaltime

Sistemul convenabil de reglare centrală a centurii de siguranță și sistemul HERO de ghidare a centurii de siguranță asigură că copilul dumneavoastră este în siguranță și fără probleme în scaunul auto (Grupa 1). Pe măsură ce bebelușul tău crește, centurile în 5 puncte și inserția sunt îndepărtate, iar copilul este fixat cu centura în 3 puncte al mașinii.

  • Insert pentru copii mici

Oferă poziția optimă și ergonomică copiilor mai mici (Grupa 1) datorita husei si pernitelor laterale suplimentare, de protectie.

  • Centurile de umar cu huse de protectie suplimentare

Preven încălzirea centurilor la căldură, protejând astfel pielea sensibilă a copilului.

  • Spuma ergonomica testata cu efect de memorie

Se adaptează perfect formei corpului copilului dumneavoastră și oferă cel mai înalt nivel de confort si ajută la dezvoltarea sanatoasa a copilului. Aceasta este special creata, pentru a asigura relaxarea copilului in scaunul auto,chiar si in timpul calatoriilor lungi.

  • Marcaj pentru centurile de siguranță

Ghidajele centurii de siguranță, marcate cu roșu, ajută la instalarea corectă a scaunului.

  • Sistem de ventilatie

Sistemul de ventilație pasivă face călătoriile lungi deosebit de plăcute. Material textil inovator, tratat antialergic, cu mici orificii, ce lasa pielea sa respire, confortabil si placut la atingere.

  • Cotiere ranforsate

Poziție confortabilă de șezut cu cotiere confortabile pentru copiii mai mari.

  • Tetiera multi-reglabila
  • Designul special structurat
Pentru a nu suprasolicita spatele copiilor in cazul sederii prelungite in scaunul auto, asigurandu-le un confort optim.
  • Extrem de spatios
Datorita sezutului si spatarului ample.
  • Maner practic
Pentru manipulare si fixare ale scaunului.
  • Suporturi laterale ample
Pentru absorbtia energiei, in cazul unui impact, in zona pieptului si a capului, si pentru sustinerea optima a copilului, in timpul virajelor.

Instalare scaun auto Young Sport Hero:

Scaunul auto se instaleaza cu o centura de siguranta a automobilului cu fata în direcția de mers. Un copil cu o greutate de până la 18 kg este fixat in scaun cu centurile interne în 5 puncte. După 18 kg sau când ajunge la înălțimea de 1 metru, copilul, împreună cu scaunul, este prins cu centura de siguranta a mașinii. Reglarea înălțimii centurii se realizează împreună cu tetiera.


Instrucțiuni de curățare
  • husă ușor detașabilă și lavabilă la 30 de grade in masina de spalat

Caracteristici generale:
Certificare: UN R44/04
Vârsta recomandată: de la 9 luni pana la 12 ani
Înălțimea recomandată: 75 - 150 cm
Greutate maximă admisă: 9 - 36 kg
Ajustare centuri de siguranță: da
Ajustare tetiera: da
Pozitionare:
  • cu fata la sensul de mers: de la 9 kg (75 cm) pana la 36 kg (150 cm)
Instalare: centura de siguranta
Protectie laterala: da
Pozitii inclinare spatar: da
Dimensiunea scaunului: 58 x 50 x 63 - 71 cm
Greutate scaun: 8 kg
Produse înrudite: