RECARO Guardia

4870.00
MDL
RECARO Guardia combina cele trei elemente esentiale ale unui scaun auto de ultima generatie: siguranta, confort si design. Fie în combinație cu baza isofix RECARO sau fixat cu centura masinii in scaunul auto Guardia copilul tau este protejat in timpul calatoriei, inca din prima zi.

UȘOR
La numai 4.1 kg Guardia este unul dintre cele mai usoare scaune din clasa sa

SIGUR
Sistemul de siguranță HERO previne alunecarea sau rasucirea centurilor de umar și ofera confort suplimentar, datorita curburii ergonomice din partea superioara a fiecarei centuri, garantand pozitionarea facila si rapida a copilului in interiorul scaunului.

Posibilitatea de instalare impreuna cu baza isofix RECARO (RecaroFix) pentru instalare usoara și pentru siguranță maximă

Baza isofix beneficiaza de sistem de avertizare in culori contrastante, pentru eventualitatea montarii neadecvate a scaunului

Aprobat pentru utilizarea la bordul avioanelor

CONFORTABIL
Design-ul inteligent creează suficient spațiu intre maner și copertina de protectie solara, pentru a putea fi transportat confortabil. Parasolarul extensibil și textilul perforat, tip plasa, de la baza acestuia, ofera atat protecție solară (UV40 +) , cat și circulația aerului.

Insert structurat intr-o forma confortabila pentru pentru nou-nascuti

Maner ergonomic pentru transport confortabil
Click to order
Онлайн Заказ
Total: 
Фамилия / Имя
E-mail
Контактный номер телефона